-
...
Všechno nejlepší Tarjuško *14* *14* -
-
Re: ...
vsechno nej... *4*
-
-
happy....
Taky bych chtěl Tarje popřát všecno nej. protože je jedna zmála dnešních zpěvaček které zpívat opravdu UMÍ a doufám že ji to dlouho vydrží..... -
HAPPY BIRTHDAY
HAPPY BIRTHDAY TARJA! *3* -
-
Re: HAPPY BIRTHDAY
přidávám se!
-
-
HAPPY BIRTHDAY
HAPPY BIRTHDAY TARJA! *9* -
Hlásek
Tarja mě fascinovala hlavně svým hlasem! Zpívat takovou hudbu neumí kdekdo!! Také její angličtina je suprová. Nejradši od Nightwish mám píseň Over the hills and far away! Tarjo jen tak dáááál!!!! *14* *3* *1* *14* *4* *15* -
Koncert
Viděla jsem Tarju na BN a musím se přiznat, že mě zklamala..Ona je úžasná a já ji mám hodně ráda, ale kdyby nezpívala to co zpívávala z Nightwish, tak nuda..Nevrhejte se tu na mě, nemyslím to nějak va zlém, pořád ji mám hodně rádam, ale nějak ztratila kouzlo..Myslím ta její hudba.. -
-
Re: Koncert
Nemůžu říct, že s tebou souhlasím, ani nesouhlasím. Je fakt, že písnička THE REIGN jak ji zazpívala v Ostravě mě dost zklamala. Ale zase v jejím podání POISON ať to bylo ve ZL, Ostr., nebo Ž.n Hronom, tak to byla přepychovka... stějně jako LOST NORTHERN STAR, OUR GREAT DIVIDE, DIE ALIVE, I WALK ... a mnoho jejich dalších písní. Mimochodem v Ostravě - co říkáte na to, jak tam "cloumala" s mikrofonem? NO NEBYLO TO SUPER VYSTOUPENÍ? *1* -
Re: Koncert
Já Tarju viděla ve Zlíně a byla jsem nadšená... Mě rozhodně nezklamala! Hrála staré "NW kusy", to ano... Nemá ještě ale tolik vlastních písní, aby mohla hrát jen ty... A koneckonců, NW taky hrají staré věci a můžu říct, že po tom, co jsem byla na jejich koncertě, už bych na něj znovu nešla... Byla to hrůza! Lidé odcházeli v jeho průběhu znechuceně pryč... To se Tarji nestalo. -
-
Re: Re: Koncert
Neber mě ve zlém, já to fakt nemyslím zle, ale já radši tvrdší písně, energické a těch ona moc nemá..Ale o Nightwish s Anetou si nic špatného nemyslím..Sice s Tarjou byli lepší, ale mám pocit, že hodně lidí je až moc kritických..Mě se třeba na Mastrech líbili..Ale názor je názor.Jen někteří jsou někdy trochu moc drsní a zaujatí! I na Tarju, ne že..Jsem se už párkrát pěkně rozčílila!
-
-
-
Tarja
Tarja je jednou z nejlepších zpěvaček vůbec.Vydět a slyšet ji zpívat na živo je zážitek na celý život.Její hudba mě baví ať jsou to texty a nebo styl který dělá.Zdravím všechny co mají rádi Tarju a její muziku. *3* -
-
Re: Tarja
videl se pise s mekkym i -
-
Re: Re: Tarja
Tak to se hluboce omlouvám. Ani jsem si nevšimla jakou kravinu jsem napsala.A to v práci překládám z češtiny do angliny.Kdyby to viděl šéf. *13* Čau a dík za upozornění. -
-
Re: Re: Re: Tarja
jo v poho *15* *15*
-
-
-
-
tarja
Nightwish byla bombasticka skupina, dokud tam byla Tarja. Ted je to skupina na p... To se neda poslouchat ani p..... Opravdu to byla super skupina AAAAAAAACCCCCCCCHHHHHHHHHH JJJJJJJJOOOOOOOO -
Pardubice
Nechce se mi číst všechno co tu máte nového, ale pro jistotu TT bude 16.10.2009 v Pardubicích v ČEZ ARÉNĚ jako jediné v ČR cena 490,- Kdyby náhodou, tak se omlouvám, ale jinak UŽ AŤ JSME TAM!!! -
:-)
Tarja je prostě skvělá :-) *14*