Přejít na výpis diskuzí

Tarja Turunen

OSOBNOST 31.12.2006 
426 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vodka

tarja

tarja nejvetsi boryna *14*
  • blackdove

ehrm :)

Zdravím všetkých fans nielen z Čiech, ale i zo Slovenska... snaď sa stretneme niekde na koncertoch, veľa šťastia a nových metalových zážitkov *5* *1* *4*
  • gothicangel

Fan

Ahojky fandové.....hele jako číst tady ty kraviny co píšou ty co nemaj rádi Tarju je teda něco...já to nehcápu proč vy co jí nemáte rádi tu prudíte s tim co píšet?nemáte jí rádi,fajn tak si běžte debatovat v diskuzi co se týká osobnosti kterou máte rádi!!!a nelezte sem tady je to pro ty co maj Tarju rádi víte??!!!!TOhle mě fakt dostává!!Dejt pokoj nám co jí máme rádi a starejte se o osobnost co máte rádi vy!!!
  • ??

nevite nekdo jestly tarja dojede v tomto race do cr (kromne benatske noci)???...dika
    za pripadnou odpoved *14* *14*
  • aloinlavela

...

Tarjinka je skvělá a má ještě lepší hlas a má takový kouzlo osobnosti a je hrozně škoda že odešla...Ale Anette se taky jenom snaží a nemůže za to...Já mam ráda obě takže se tu nemusíte hádat Aneta má prostě jinej hlas..no dobře nedá se porovnávat Tarji hlas s Anetiným ale když NW s Anette spokojený tak proč už jí nedáte pokoj? Máme přece rádi Tarju a Anette se taky jenom snaží.... *4* *3*
    • Re: ...

je sice pravda ze se snazi ale kazdopadne ji to nejde ani z jedne setiny rtak jako tarii ja noprikald anetta celkem dost nemam rad ale je to pouha vec nazoru,kazdopadne tarja je pric a dost silne pochibuji ze se nekdy vrati tak musite bud si zviknout na anette (coz si ja nikdy nezviknu) a nebo prestat posluochat nove NW..... *9* *9*
  • ...

Mylela jsem, že tohle je diskuze Tarji a ne i Anett...
    • Re: ...

moje rec, nekdy se jen udivuji jak tedy nekteri lidy ripaji do terje a vychvaluji anette ti at si chodi na diskuzi nigtwish!!!! *8*
      • blackdove

Re: Re: ...

uplne, ze suhlasim... *16*
        • chickuita

Re: Re: Re: ...

já též *3*
  • hmmmmmmm

Sice nekdo rikal, ze Tarja ma az operni hlas, tak se me libila. podoba aji hlasy Tarjy a Anett sou skoro totozny, ale Traja je stejne lepsi
    • blackdove

Re: hmmmmmmm

si v normale? lebo mi tak nepripadas, povedz mi jediny song, jedinu cast, jediny ton, kde sa stotoznili hlasy Tarje a Anette... nikto nikdy nebude mat taky hlas, ako Tarja, ona je jedina, co moze zaspievat Planet Hell, Sleeping Sun, The Forever Moments, Ever Dream, Nemo a vse ostatne... povedz mi, pocula si uz niekedy Anette spievat na koncerte? asi tazko.. ja som videla a pocula Tarju nazivo a Anette mi stacila aj na youtube, tak si myslim, ze to mozem tvrdit opravnene, Anette sa snazi, ale nikam to nevedie, Nw uz nie je Nw, je to akasi popova napodobenina metaloveho stylu (inak nic proti Anette) :) Tarja forever! *14*
      • anja0985

Re: Re: hmmmmmmm

Nechcete uz prestat resit kdo je a kdo neni lepsi?!Je to o lidech, kazdy ma rad neco jineho, boze!!!Jak muzete vedet, ze zrovna ten vas nazor je nejlepsi?!Grow up!!
    • Re: hmmmmmmm

tak to bych si troufal dosti odporovat. Jejich hlasy jsou odlisny jako den a noc. Tarja ma hlas pronikavy, nezapomenuty a proste skvelí. Zatim co Anette tam piští a nema šanci zazpívat to co zpívá Tarja.
    • cibbar

Hlas Tarji a Anett nejsou totožný ani v jednom tónu *13*
    • iracek

Podoba i hlasy jsou podobné?! Kdes jsi dala oči a uši... Když už se všichni zastávají Anette - budiž... Ale říct, že nádherná Tarja a úplně obyčejná Anette jsou si podobné je docela drzost... Ale říct, že mají podobný hlas, to je vrchol!!! Aby Tarja měla takový hlas, musela na dlouhou dobu studovat a trénovat... Takže v žádném případě nemají podobný hlas ani kdyby se Anette postavila na hlavu!!!
  • severka

Tarja

Tarja je úžasná osobnost s nádherným hlasem a má charisma, což nemůže nikdo nahradit... Nigwish mám ráda, ale jen verzi s Tarjou *5* .
    Od kluků ze skupiny byl vyhazov Tarji hnusný podraz, tak jim teď přeji (ne)úspěchy z "úžasnou" Anet *1*... a jestli se teď někomu líbí-samozřejmě neberu jim to, ale asi mají špatný sluch *5* (bez urážky). Berte mě s rezervou *4* .
    Takže všechny fanoušky Tarji tímto zdravím *3*
    • Re: Tarja

Tarja má sice nádherný hlas a krásně vypadá ale v soukromí je neuvěřitelně arogantní a namyšlená...na koncerty chodí o několik hodin později,musí mít vlastní letadlo...v tomto je dost velká primadonna
    • narnians

Re: Tarja

Souhlasím s tím, že Tarja má úžasný a pro Nightwish nenahraditelný hlas, ale jako osoba mi moc sympatická neni *9*
      A Nightwish mám ráda i bez ní ačkoliv a s Anet se to trochu zvrhlo do rámusu a řvaní. Pokud jsou ale oni rozhodnutí jít dál i s jinou zpěvačkou, tak jsem na jejich straně a ten vyhazov my přijde oprávněný, když se chovala...tak jak se chovala *13* *13*
      • Re: Re: Tarja

Naprosto souhlasím. Tady není o čem mluvit. Její chování by v kapele nestrpěl nikdo... *5*
      • lintushka92

Re: Re: Tarja

No a jak se chovala? *13* Tuomas se vymlouval na to, že je Tarja komerčnía namyšlená... prej. Ale pravdu, co se tam tehdy stalo vědí jen oni *13* Protože ta verze s komercí je blbost. Kdyby Tuomasovi vadila komerce, nebyl by Amaranth na Óčku.... *5*
        Jinak Tarjina sólová dráha je něco úžasnýho, už mi její vyhazov nijak nevadí, protože její tvorba je nej..
        • narnians

Re: Re: Re: Tarja

No to je fakt, že nikdo nemůže vědět jak to doopravdy bylo. Někdy je mi líto, že už Naightwish nejsou takový, jako byli s Tarjou, ale když se to bere pozitivně, tak je fajn, že kdyby byla s nima a vyšlo by nové CD, tak bude jen jedno, ale takhle máme hudbu jak od skupiny, tak od samotné Tarji, takže je víc co poslouchat. *14*
  • unperson

Nightwish

Měla jsem možnost být na koncerte Nightwish v roce 2005, to s nima ještě zpívala Tarja. Koncert byl úžasný, byl to jedinečný zážitek. Letos je uslyším zase, ale už s Anette, taky se na to těším, ale nebude to ono. Tarja je prostě Tarja. Je nejlepší!!!
    • luca.ilove.murderdolls

Svata Pravda!!!

Maš svatou pravdu!!!!
      Bez Tarji to už není ono ale sem ráda že ještě zpívá samostatně.
      Ja osobně od ní miluju písničku i walk alone *1* *1*
    • blackdove

Re: Nightwish

Tiez mam moznost ist na MOR, ale kvoli novemu Nw neuvidim ani Stratakov *16* ... chcela by som vidiet Anette na zivo, ale neviem, ake pocity by som mala po tom odhrani jaciacej hodinky... bola som na Tarjinom koncerte v Ke min. rok a bol to najkrajsi den, aky som kedy zazila, dokonca som sa tam rozplakala... mam aj Jej podpis a mnoho plagatov na stene, zijem len kvoli Tarji, takze myslim, ze vnutorne podvedomie mi neda "milovat" Anette a novy Nw, aj ked je tam par super ludi, ktori vedia ovela viac, nez prave ukazuju... Tarja is the Queen! *4*
    • Re: Nightwish

ja jsem teda BOHUZEL nemnel tu moznost sliset nightwish *9* .. a letos je uslisim na masteru a docela se toho desim *16* doufam ze mne to nezmneni nazor na stare nightwish... na samotne tariji sem byl uz mnohokrat ale uz to proste neni ono je to velka skoda.... *9*
    • Re: Nightwish

Z upřimného srdce ti přeji překrásný zážitek k poslechu písniček zprzněných Anetkou a jejím vyjímečným hláskem.
  • překvapení

překvapivě tu chybí příspěvky vyjadřující k ní sexuální obdiv,jak bývá u jiných krásných zpěvaček a hereček zvykem * .
    • Re: překvapení

tak jo, já ji miluju. Ses spokojenej???!!! *16*
    • Re: překvapení

nikdo se k tomu nemá,tak to udělám sám-Tarjuška je hezká holčička,rád bych ji líbal prsíčka,má moc krásné vlásky,zažít by se s ní dalo velmi mnoho lásky *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit