-
Královna Metalu v ČR
Ahoj pro všechny fanoušky TARJI TURUNEN. 16.10. v 2009 v Pardubicích!!!!! wic je na www.masterofrock.cz těšim se na was a na Tarju. Vstupny je cca 600. ahojky!!!!
*1* *1* *1* *14* *14* *4* -
-
Re: Královna Metalu v ČR
Achjooooo:( -
Mno:( Do PARDUBIC nemůžu prej to stačí když sem na ni byla na benátský a v Práglu.. Ale snad uz bude album ne? *4* -
Pane Bože, moji rodiče se asi zbláznili. Dneska jsem si šla koupit lístky na ten koncert, ale než jsem odešla z bytu tak byl v podělanym rádiu nějaký blbý rozhovor o prasečí chřipce, že má nějaká 2. vlna vypuknout v půlce října. Otec je tím upně posedlí a tak, že prý na žádný kocert nejdu- jako abych se v davu nenakazila!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10*
To jsem fakt neviděla!! *16*
Stačí, že jsem nejela na Benátskou noc ani na Masters of rock, jako jestli mě nepustí ani sem, tak to už asi nepřežiju... *10*
P.S. Tarja je vážně nejjlepší zpěvačka!!! Má úchvatný hlas a charisma. *14* -
Ahoj taky se moc těším na koncert Tarji. *14* Určitě to bude super. Měj se fajn ahoj Monika *4* -
jo tou královnou metalu sem samozřejmě myslela Tarjinku...... *3*
-
-
"What Lies Beneath"
Tak první jobovka vyhodili mi Mustíka a Vortexe z Dimáků *16* (to sem nepatří já vím ale...) no a teď ta druhá: TT svoje další album míní vydat "snad" v PROSINCI 2010 *13* ! Tak doufám, že to čekání se vyplatí. Snad nás tedy překvapí ty agresivnější kytary a propad z heavy metalu a teatrálních skladeb s více vocální melodií. Já si tedy počkám... *9* *4* -
Rovněž přeji Tarjušce dodatečně hodně úspěchů a štěstí v životě. A chtěla bych se zeptat, jestli stále bydlí v Kitee, když je vdaná nebo jestli vůbec bydlí ve Finsku? *4* -
-
Re: Bydliště
Žije už několik let v Helsinkách... V Argentině byla jen na přechodnou dobu, která by se dala nazvat "delší dovolená"... -
-
Re: Re: Bydliště
Aha, tak díky za odpovědi. *3* A nevíte taky jak se s Marcelem seznámila? *1*
-
-
Re: Bydliště
mno, pokud vím žila nějakou dobu v Argentině, ale jestli tam žije stále to netuším *7*
-
-
:-)
Taky přidávám gratulaci téhle úžasné zpěvačce *14* ...Všechno nejlepší Tarjo *4* *4* *4* -
-
Re: :-)
I já přeju Tarje dodatečně k svátku vše nej.A hlavně hodně pracovních úspěchů. *3* -
-
Re: Re: :-)
Tarja měla ale narozeniny, ty "svátku"... *1* -
-
Re: Re: Re: :-)
No jo co blbnu.Tak oprava:K narozeninám vše nej.Mi slavili Petru a Helenu a nějak mě to popletlo.A vůbec jsem si to neuvědomila až teď když to tady čtu. *8*
-
-
-
-
Vše nej..
Všechno nejlepší k 32.narozeninám *3* *3* -
Vse nejlepsi
Vše nejlepší,hodně zdraví a úspěchu ve zpěvu,ale mrzí mě,že si odešla z Nightwish -
-
Re: Vse nejlepsi
no tak co sem tak cetla na jednech strankach tak zrovna neodesla,spis byla vykopnuta protoze se pry chovala jako dylinka....
-
-
jen to nejlepší :)
Přeji Tarje jen to nejlepší , tak skvělá a úžasná zpěvačka jako je ona si to rozhodně zaslouží. Takže ještě jednou vše nej! *15* -
Všecko nej
Já taky přeju Tarje všecko nejlepší, protože ona je opravdu výborná a krásná zpěvačka.Moooc jí fandím *15* *15* -
Happy Birthday Tarja
Takže před 32 lety přišla na Tento Svět krásná, milá a hlavně dokonalá zpěvačka, tak si myslím že nejsem sama, která jí přeje jen to nej a hóóódně energie do života jak hudebního, tak osobního...Tarjo vše nej!!! *15* -
birthday
ode mě taky úúúplně všechno nejlepší *3*