- 

Vše nejlepší k narozeninám🙂 
- 

hezká a inteligentní žena
- 

Příjemná žena, ale s přihlédnutím k věku, ale především k plnoštíhlé postavě, nosí příliš krátké šaty. Opticky dlouhé nohy neladí s krátkým tělem. J
- 
                - 

Osobo, kde vidíte ty dlouhé nohy???

- 

- 

Koukám, že již brzy bude rodit.
- 

Konečně se naučila plynule číst ze čtecích zařízení, ještě nedávno to byl samý kokt a přeblet, gratuluji, že alespoň 26 let ;-)
 Áš
- 
                - 

Dobrý den.Paní Míková jste velice krásná žena a rád se na Vás při komentování počasí dívám.Pokud máte možnost upravit novou grafiku pořadu tk kbarvám na mapě vložte také legendu barev.Mnoho lidí neví co barvy znamenají.Děkuji.

- 

- 

Mam o vas zajem kdyz vas vidim v televizi jste mi sympaticka a strasne si mi libite napis te mi na robin conka 10 @seznam.cz. budu cekatdekuji rad bychse. S vami seznamil dekuji
 Ahoj pani tatiana mikova velice. Jste mi zalibila mam o vas zajem pokud dostanete tento vzkaz napiste
 Mam o vas zajem o vas zajem strasne se mi libite pani tatiano pokud dostanete tentovzkaz napiste na email robinconka 10@seznam.cz dekuji prijemny den. Bidu na vas cekat na vas email s pozdravem robert
- 
                - 

Haha, určitě bude psát nějakému hejpočkej analfabetovi z internetu...

- 

- 

Text Vašeho příspěvku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
- 
                - 

Ano ano, 17. listopadu to Táni neskutečně seklo...

- 

- 

Moc hezká ženská. Hodně chlapům se asi splaší nářadí, když jí uvidí, ty její skvělá lýtka a všechno ostatní.
- 

Jsi krasna aj chytra muze nebrat njn liam pa J
- 

Robine, nauč se česky a vulgarity si nech pro své nejbližší. Třeba Tě pochválí. Asi Tě nenaučili psát a chování k dámám. A jestli chceš do držky, tak napiš kdy a kde a rád se zůčastním. Wellmi rád Ti tu Tvoji tlamu rozsekám... A vem si sebou slovník, protože předpokládám, že Tvoje inteligence bude na bodu mrazu...