-
Vše nejlepší k narozeninám🙂
-
Osobo, kde vidíte ty dlouhé nohy???
-
hezká a inteligentní žena
-
Příjemná žena, ale s přihlédnutím k věku, ale především k plnoštíhlé postavě, nosí příliš krátké šaty. Opticky dlouhé nohy neladí s krátkým tělem. J
-
Koukám, že již brzy bude rodit.
-
Dobrý den.Paní Míková jste velice krásná žena a rád se na Vás při komentování počasí dívám.Pokud máte možnost upravit novou grafiku pořadu tk kbarvám na mapě vložte také legendu barev.Mnoho lidí neví co barvy znamenají.Děkuji.
-
Konečně se naučila plynule číst ze čtecích zařízení, ještě nedávno to byl samý kokt a přeblet, gratuluji, že alespoň 26 let ;-)
Áš -
Haha, určitě bude psát nějakému hejpočkej analfabetovi z internetu...
-
Mam o vas zajem kdyz vas vidim v televizi jste mi sympaticka a strasne si mi libite napis te mi na robin conka 10 @seznam.cz. budu cekatdekuji rad bychse. S vami seznamil dekuji
Ahoj pani tatiana mikova velice. Jste mi zalibila mam o vas zajem pokud dostanete tento vzkaz napiste
Mam o vas zajem o vas zajem strasne se mi libite pani tatiano pokud dostanete tentovzkaz napiste na email robinconka 10@seznam.cz dekuji prijemny den. Bidu na vas cekat na vas email s pozdravem robert -
Ano ano, 17. listopadu to Táni neskutečně seklo...
-
Text Vašeho příspěvku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Moc hezká ženská. Hodně chlapům se asi splaší nářadí, když jí uvidí, ty její skvělá lýtka a všechno ostatní.
-
Jsi krasna aj chytra muze nebrat njn liam pa J
-
Robine, nauč se česky a vulgarity si nech pro své nejbližší. Třeba Tě pochválí. Asi Tě nenaučili psát a chování k dámám. A jestli chceš do držky, tak napiš kdy a kde a rád se zůčastním. Wellmi rád Ti tu Tvoji tlamu rozsekám... A vem si sebou slovník, protože předpokládám, že Tvoje inteligence bude na bodu mrazu...
-
Paní Taťána Míková je jedna z mála slušných lidí, co se objevují na tel. obrazovkách. Takto si představuju slušného a vzdělaného člověka.
-
Máte pravdu- je profesionál k tomu moc krásná, ale chtělo by to zajít k holiči a podstatně zkrátit. Třeba mikádo s vystříhaným krkem.
Láďa -
Přesně - zatajují chemickotechnické úpravy počasí...
-
Právě jsem se díval( 18.6. 2013 18:55 )na Vaši předpověď počasí na ČT1. Myslím, že jste zcela ( připadlo mi, že úmyslně )přehlédla nebo zatajila radarová data ČHMÚ, týkající se bouřek nad našim územím. Ta totiž ukazují naprosto něco jiného než co jste prezentovala v ČT. Je to od Vás neprofesionální, když to řeknu hodně kulantně. Pokud informace, které máte poskytovat takto "filtrujete", je to docela trapné a do budoucna se stáváte nedůvěryhodnou.
Zdravím Vás
RNDr. Miroslav Simerský -
Opravdu jsem zklamán proč si děláte z lidí, které postihly povodně
srandu o dne 4.6.2013 ve 20.15 na čt uvádíte, že řeky zůstaváji hluboko ve svých korytech což je naprostá hovadina a zřejmě jste špatně informována což je děs a sprostota lidem které voda vyplavila. Píšu samozřejmě vašemu nadřízenému, aby sjednal okamžitě nápravu popřípadě vás vyměnil z pořadu předpovědí.Štros Kladno
mail je pro paní Míkovou z počasí -
Asi ne. Neska se producírovala v nějakým kombiné a na těhotenství to nevypadalo. Spíč ten přednes byl ubohej, vypadá jako totální lajk, který nezná ani zbla, jak a čím se dnes dělá počasí. I já jsem si celý den dělal počasí po svém, aŤ se usprejovali nebo uharpovali, bylo jim to houbec platné. *14*