-
Herečka je to dokonalá. Přesně ví, co haarpy vytvořili, jak nám to sprejujou nad hlavama, třeba včera, když mělo svítit slunce, lítali křížem krážem, až z toho byla zas ta hnusná deka. Jakmyle se protrhlo nebe, už tam zas byli a sprejařili ostošest a pustili přízemní technickej ledovej vítr. Máme na to speciální měřáky, které dokáží zaznamenat, který vysílač to dělá. Dnes se to zas ukázkově zatahlo po přeletu čoudícího letadla. Míková je expert na šíření upravených klamavých zpráv. Říká se tomu píár agentur. *16*
-
Taťáno, pouč se:
http://orgo-net.blogspot.cz/2013/04/casova-primka-modifikaci-pocasi.html
Nebo děláš ... *14* -
shdgfageigawtuh *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
-
Kolik máš dioptrií Milane? *8* *15*
-
Víte,o počasí se baví pravděpodobně čím dál tím více lidí.Rád bych zkusil zapojit do diskuse i pojmy,které se tak často nepoužívají,ale mně se zdají velmi zajímavé.Nerad bych vynechal všechny romantické pohledy na klimatické jevy,jako jsou blesky,vítr,déšť,teplé nejen letní večery,kdy i procházka rušným městem získá jinou hodnotu,ale na eseje zde není tolik místa.Víte přemýšlím v poslední době dost často o tom,že příroda,zvlášť v posledních letech zapojuje mechanismy,které jí pomůžou najít ztracenou rovnováhu,která se projevuje tím,čemu se říká globální oteplení.Budu raději pokračovat formou otázek,na které bych opravdu docela rád získal odpověď.Mýlím se,když řeknu,že nebylo v minulosti příliš mnoho roků,kdy listy stromů a keřů opadávaly tak pozdě jako letos v roce 2012?Existuje odpověď na otázku:"Kolik metrů kubických zemního plynu,kapalných paliv nebo fosilních paliv se při takovém nástupu podzimu spotřebuje méně? Mám na mysli to ,že ušetřím-li pozdějším přitápěním např.100 m kubických CH4,nespotřebuju ze vzduchu 200 m3 O2,nevypustím 100 m3 CO2 a 200 m3 H2O.Existuje odpověď na otázku, kolik dokáže vyrobit středně velký strom (řekněme 15m vysoký)kyslíku? Spalování je také otázkou tepla,které se dříve nebo později vysálá do ovzduší,i když je použito pro zpříjemnění pobytu v bytech,kancelářích,či výrobních halách a po té může být distribuováno po Zemi např.vodní párou,které vzniká více než CO2,nedá se rozložit chlorofilem a má daleko větší tepelnou kapacitu než O2.Neexistuje program,který by dokázal simulovat situace nastávající v atmosféře spálením jednotky plynného,kapalného nebo fosilního paliva?Abych pravdu řekl,zajímalo by mě nejvíce statistické vyhodnocení vztažené např. na pás mezi obratníkem Raka a Severním polárním kruhem.Rád bych položil ještě jednu otázku a to,zda zvyšování hladiny světových oceánů a potažmo tím i moří nesouvisí právě s produkcí vodních par např.nepřetržitým spalováním odpadních produktů při těžbě ropy,leteckých benzínů,kde je dleko větší možnost pro kyslík navázat se na vodík,než uhlík,pohonných hmot při dopravě a přepravě po zemi. Není vodní pára daleko větší zátěží než zmíněný CO2?Ona totiž patří mezi tříatomové plyny a má na rozdíl od plynů dvouatomových schopnost přemněňovat sluneční záření na teplo dříve než dopadne na zem.Nevím,zda se klimatologové zabývají i těmito otázkami náležející-mi spíše tepelné technice než klimatologii,ale řekl bych,že jakási vazba by tady mohla být.Děkuji za pozornost a možná někdy na shledanou.
-
ted jak je suverenni...co udela trochu silikonu se slepici...
-
Ehm, v jejím věku? To snad ani ne...
-
Ne, nečeká miminko, je tak vyžraná *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Taky se mi zdá, že má bříško...
-
Taťána je opravdu krásná dáma
-
Taťana je opravdu moc krásná
-
není těhotná?
-
Taťano jsi krásná
-
Zajímalo by určitě i více TV diváků, kdy v budoucím roce se zprůměruje ta letošní teplá zima. Z let minulých se určitě najdou příklady. Za Všechny děkuji a přeji vše nej!
-
Dceru? Jste si jistý?
A vdaná pokud vím nebyla, ale má přítele. -
Taky se mi moc líbí její bezchybný projev a spisovná čeština, která většině moderátorů (nejen na ČT) chybí. Vjejím životopise postrádám zmínku o tom, že má krásnou dceru a zda byla někdy vdaná. Děkuji za odpověď.
-
AHOJ *14*
-
*1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE YOU
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Milá Táničko, po letech tě zdravím z Tábora. Možno si vzpomeneš,že po návratu z Francie jsem Ti říkal, že tam při předpovědi počasí pokaždé ukazují o kolik se prodlužuje, nebo zkracuje den. Jsem rád, že po letech to proniklo i do ČT (viz. dnešní předpověď v hlavních zprávách). Jinak jsi stále kočka a moc Ti to v TV sluší.
-
Re: Re: Re: výška....
A proč? Já jsem sice na vysoký holky, ale malý májí taky svý kouzlo. A 155 cm ještě není zas tak hrozně málo.