Přejít na výpis diskuzí

Taťána Míková

OSOBNOST 14.6.2007 
72 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kouření

Kouří??????
  • wauworld

Re: Re: výška....

TO JE DOST MÁLO !!!!
  • Re: výška....

A?
  • wauworld

výška....

..měří jen 155 cm !
  • wauworld

fše nej !

na vše
  • Poznámka

To jsou tedy příspěvky... Kdyby jste znali Taňku víc, ony by vás ty superlativy přešly...
  • cigareta

kouření = kouří *5* *5* *5* *5* *5* *5* , chytne mu vlasatka *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* , je naštvaný *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* , je smutný *9* *9* *9* , a zase začne hulit!!! *5* *5*
  • cigareta

kouří?
    *5* *5* *5* *5* *5* *5* *16* *8* *10* *9* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *16* *10* *8* *9* *13*
  • Re: Zklamala mě

Nějak si protiřečíš, ne?
    Píšeš že to co ji vždy činilo atraktivní už v jejím věku působí nepříjemně a že měla zachovat image z doby před 5 lety. Takže pokud má dnes stejnou image, která ji DŘÍV činila atraktivní (a dnes je nepříjemná), tak jak by mohla zachovat image kterou měla před 5 lety = DŘÍV, když podle tebe ji má stále?
  • láska nekonečná

Snad Tě nepřestanu milovat,když mám tak velkou konkurenci láskomoje
  • Zklamala mě

Prakticky od začátku byla Táňa moje favoritka mezi všemi ženami TV obrazovky. Několik let již nemám ve svém bytě TV. Táňu jsem včera viděl v TV, když jsem byl na návštěvě u rodičů, viděl jsem ji snad po 5 letech. Ale zklamala mne moc.

To co ji vždy činilo neskutečně atraktivní (jakási bizardní usedlost a ostentativní, i když patrně nechtěně ostentativní, nedostupnost), to už bohužel v jejím současném věku působí už nepříjemně. Měla zachovat svoji image, kterou měla tak před těmi 5 lety.

Trvat úmíněně a stále na image starší dámy než je její reálný věk není pro žádnou ženu zrovna vhodná forma zásadovosti. To co si vybudovala před lety by přiznáním pravého věku stejně již neztratila. *9* *9* *9*
  • hu

Mám pocit, že Vás budu milovat navždy *5*
  • Re: Re: Děkuji

I kdyby řekla ve středu že je čtvrtek, nepřestanu ji milovat!!! *5*
  • 11,10,2009

Milá paní Taťano, to vše tady je pravda, kultivovaný projev, srozumitelná, krásná čeština a v neděli - jen slzy beznaděje, Vaše oblečení-nádhera! decentní rozparek odhaloval, jen to co odhalit měl a mohl, účes a líčení opět bezkonkurenční. Jste ozdobou obrazovky. Já bych Vás jen hýčkal krásko. Platonik.
  • Re: Děkuji

Máš pravdu s tím projevem,říct ve 12 odpoledne :"Dobrý večer!! se skutečně hned tak nevidí!!! *1* *1* Nebo přeju vám dobrý i když oblačný večer!! Je to prostě trapka,mluví jako trapka a vypadá jako trapka!! *1* *15* *15*
  • Děkuji

Zdravím Vás, paní Taťáno, děkuji Vám za Váš kultivovaný projev, který se hned tak nevidí. Jste příjemná a - toho si moc cením - mluvíte správně ČESKY, bez nějakých nádechů dialektu, který bohužel velmi často zaznívá z televizní obrazovky u dabingů, ale i od moderátorů a moderátorek zpravodajství na různých televizních kanálech. Ti by měli působit profesionálně a mluvit správnou češtinou. To je bohužel vzácnost, o to více vynikáte právě Vy. Máte úroveň! Ještě jednou díky! Přeji Vám všechno jen to dobré! Jarmila
  • mate smulu

Mate smulu panove, co jste tak chtivi Tatiany. Je dlouhodobe zadana *14*
  • tatianka

ste sexy
  • Krásna dáma

Ste fantasticka,len tak dalej.
  • tatana mikova

ahoj tano preji ti kdesnimu svatku vsechno nejlepsi mas peknou kuchyn a prsa mas taky pekny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit