-
hu
Mám pocit, že Vás budu milovat navždy *5* -
Paní Taťána Míková je jedna z mála slušných lidí, co se objevují na tel. obrazovkách. Takto si představuju slušného a vzdělaného člověka.
-
tatana mikova
ahoj tano preji ti kdesnimu svatku vsechno nejlepsi mas peknou kuchyn a prsa mas taky pekny -
hu
miluju jí, miluju jí, miluju jííííí *15* -
Robine, nauč se česky a vulgarity si nech pro své nejbližší. Třeba Tě pochválí. Asi Tě nenaučili psát a chování k dámám. A jestli chceš do držky, tak napiš kdy a kde a rád se zůčastním. Wellmi rád Ti tu Tvoji tlamu rozsekám... A vem si sebou slovník, protože předpokládám, že Tvoje inteligence bude na bodu mrazu...
-
cigareta
kouření = kouří *5* *5* *5* *5* *5* *5* , chytne mu vlasatka *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* , je naštvaný *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* , je smutný *9* *9* *9* , a zase začne hulit!!! *5* *5* -
Taťana je opravdu moc krásná
-
-
Herečka je to dokonalá. Přesně ví, co haarpy vytvořili, jak nám to sprejujou nad hlavama, třeba včera, když mělo svítit slunce, lítali křížem krážem, až z toho byla zas ta hnusná deka. Jakmyle se protrhlo nebe, už tam zas byli a sprejařili ostošest a pustili přízemní technickej ledovej vítr. Máme na to speciální měřáky, které dokáží zaznamenat, který vysílač to dělá. Dnes se to zas ukázkově zatahlo po přeletu čoudícího letadla. Míková je expert na šíření upravených klamavých zpráv. Říká se tomu píár agentur. *16*
-
-
argh
...znovu jsem dostal záchvat, miluju a miluju a miluju... -
fše nej !
na vše -
výška....
..měří jen 155 cm ! -
-
Re: výška....
A? -
-
Re: Re: výška....
TO JE DOST MÁLO !!!! -
-
Re: Re: Re: výška....
A proč? Já jsem sice na vysoký holky, ale malý májí taky svý kouzlo. A 155 cm ještě není zas tak hrozně málo.
-
-
-