-
to máš pravdu nevíme *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
Kdo si myslí že Taylor (Jacob) je SEXY tak>>>>>>>>>Like *14* *14* *14* *14* *1* *2*
-
On je tak KRÁSNÝ a má NÁDHERNÉ tělo, nevěřím tomu že je gay to je zase nějaká pomluva bulvár pomlouvá všechny no co už je to jejich práce. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
jak tak čtu tak nic zajímavého o Taylorovi nic není... jen samé legrační příspěvky... ještě,že puberta je zamnou a jsem realista *15*
-
Ta spěvačka je Cassi Thomson *4* *4*
-
je sladkej. HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Shit! Náš Taylor je buzík :/. Né že bych ho nějak milovala, ale uznejme že to jeho namakaná tělo by mu mohla většina závidět. Plačme děvčata.
-
Hey Taylor tam má videoklip - Caught Up In You:On iTunes Now - kdo je ta zpěvačka která tam zpívá ?
-
Taylor Lautner je krásnej kluk ... proč krásný kluci jsou jen v Americe a né v ČR... Jinak nehádejte se o Taylora pač o žádna v ČR nebude nikdy mít... *2* *2* *14* můžeme o něm jen snít dámy *14*
-
-
souhlas... a ještě kor pokud nejste nějaká hvězda (celebrita)
-
-
ale krásnější je Robert Pattinson *14* *14* *14* to není sranda mně se zdá Taylor jako b.... *12* *12* *12*
-
-
-
ja se narodila ve stejnej den jako on až nato že o 7 let později
-
-
No vidíš a já jsem zase přesně o 6 dní starší než on :)
-