Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • denisa

taylorova nejoblíbenějšíí zpěvačka je britney speas poslouchá jí pořád a nemůže přestat a hraje i v jednoum vidieoklipu bežte na youtube a tam najdete britney spears a je to písnička Oops;... i did it again
    • Není to sice on, ale já tu písničku sháněla děsně dlouho....díkkk :D
    • mousicka

Re: denisa

Nechci kazit radost, ale tento klip je strašně starý tady je ještě mladičká a je to určitě 10let zpátky a to by bylo Taylorovi tak 8...a vůbec to není on v obličeji ho poznám přeci.... je mu akorát podobnej...no jestli to není víc jak 10let *1* *1* *1*
      • Re: Re: denisa

přesně není to on, tenhle má ve tvářích ďolíčky a teď mu bude kolem 30.
  • selly-libu

Všechno nejlepší k narozkám

On měl narozeniny ... ? tak všechno nejlepší k narozkám ...=) On je nejlepší... *4* mám ho fakt ráda
  • hhh

Je hezkej ale vypadá trochu jako 10ti letý kluk nemyslíte. *7*
    • tay

by mě zajímalo jak podle tebe má vypadat devatenáctiletej kluk a asi jsi nikdy neviděla 10letího kluka taylor vypadá tak na dvacet nejmín
    • Re: hhh

hm... ndwim ale je krásnej *4* *14*
    • maki94

Re: hhh

No to teda fakt nemyslíme! *1* *1* *1* Zrovna tohle přirovnání se mi zdá nejvíc mimo mísu!:D Je mu devatenáct a tím, jak se vypracoval, bychom mu už tak od jeho 16 řekli, že je mu ve skutečnosti tak dvacet! *3*
  • narozky

happy birthday Taylor ;-)
  • ginnynka

Narozeniny

Všechno nejlepší k 19. narozeninám Tayi! *14*
  • klariss

Todo lo mejor

Hola Taylor, deseando todo lo mejor las niñas desde Madrid! Estás muy guapa: 3 les deseo un dulce de su 19 Claire: D
  • nessy02

narozky

Všechno nejlepší;-) *3*
  • luucka

Narozky :-*

Všechno nejlepší k 19 narozkám :*
  • B-day

Všechno nejlepší , Tayi!! Team Jacob 4 EVER!!
  • kacule16

miluju te

všechno nej miluji tem nejvic na svete užij si narozky s bellou nééééééé se mnou!!!! *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit