-
denisa
taylorova nejoblíbenějšíí zpěvačka je britney speas poslouchá jí pořád a nemůže přestat a hraje i v jednoum vidieoklipu bežte na youtube a tam najdete britney spears a je to písnička Oops;... i did it again -
-
Není to sice on, ale já tu písničku sháněla děsně dlouho....díkkk :D
-
Re: denisa
Nechci kazit radost, ale tento klip je strašně starý tady je ještě mladičká a je to určitě 10let zpátky a to by bylo Taylorovi tak 8...a vůbec to není on v obličeji ho poznám přeci.... je mu akorát podobnej...no jestli to není víc jak 10let *1* *1* *1* -
-
Re: Re: denisa
přesně není to on, tenhle má ve tvářích ďolíčky a teď mu bude kolem 30.
-
-
-
Všechno nejlepší k narozkám
On měl narozeniny ... ? tak všechno nejlepší k narozkám ...=) On je nejlepší... *4* mám ho fakt ráda -
hhh
Je hezkej ale vypadá trochu jako 10ti letý kluk nemyslíte. *7* -
-
tay
by mě zajímalo jak podle tebe má vypadat devatenáctiletej kluk a asi jsi nikdy neviděla 10letího kluka taylor vypadá tak na dvacet nejmín -
Re: hhh
hm... ndwim ale je krásnej *4* *14* -
Re: hhh
No to teda fakt nemyslíme! *1* *1* *1* Zrovna tohle přirovnání se mi zdá nejvíc mimo mísu!:D Je mu devatenáct a tím, jak se vypracoval, bychom mu už tak od jeho 16 řekli, že je mu ve skutečnosti tak dvacet! *3*
-
-
narozky
happy birthday Taylor ;-) -
Narozeniny
Všechno nejlepší k 19. narozeninám Tayi! *14* -
Todo lo mejor
Hola Taylor, deseando todo lo mejor las niñas desde Madrid! Estás muy guapa: 3 les deseo un dulce de su 19 Claire: D -
narozky
Všechno nejlepší;-) *3* -
Narozky :-*
Všechno nejlepší k 19 narozkám :* -
B-day
Všechno nejlepší , Tayi!! Team Jacob 4 EVER!! -
miluju te
všechno nej miluji tem nejvic na svete užij si narozky s bellou nééééééé se mnou!!!! *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14*