-
...
všechno nejlepší *14* tedy podle našeho časového pásma *1* -
neni gay
lidicky ce chodit s megan fox... nechapu co na ni vidi ale to je jedno protste tim padem gay neni leda bi:-D -
-
Re: neni gay
Přece víte jak to bulvár překroutí...On řekne že je hezká a časák řekne ,že s ní chce chodit..A i kdyby tak je to na něm a my mu to stejně nevymluvíme.. *1* *3* -
On ale neříkal vyloženě že sní chce chodit ne? Říkal že se mu líbí. Na otázku: Zamiloval ses někdy do nějaké star? Odpověděl přesně tohle: Jessica Alba byla moje první mega láska. Teď ji nahradila Megan Fox. (smích)
Nic o chození tam nebylo pokud vím :) -
On s ni ma jenom dělat reklamu pro Armaniho. Líp, kdyby tam nebyla, ta ****!! -
a kde jsi na tom byla, že s ní chce chodit? -
-
Re: Re: neni gay
kamoši a kamošky vzala sem to v takove chytre veci mohli byste si to taky sehnat... rika se tomu pockat ja si vzpomenu...... jo uz wwwwwwwwmmm... v časopisu sem to vzala
-
-
-
blba otazka:-d
hele asi vam to pride blbi ale nevite estli uz bylo stmivani 2 v kinech??? -
-
Re: blba otazka:-d
JJ bylo byl to novy mesic a byl uz v listopadu premiera byla 26.11 ae treti dil zatmeni je nekdy v cervnu myslim *7* asi jo *1* -
-
Re: Re: blba otazka:-d
Zatmění je 1.7.2010-premiéra v ČR -
-
Re: Re: Re: blba otazka:-d
jj mockrat diky
-
-
Re: Re: blba otazka:-d
super diky mno:-D uz by to mohli dat na intak v cj abych to mohla stahnout:-d -
-
Re: Re: Re: blba otazka:-d
JJ *4*
-
-
-
-
taylor a gay??
to teda doufam ze neni gay a i kdyby myslim ze je super a uz ma dokonalej plan jak ho potkat kdyz se mi to povede dam vam vedet:-P *5* -
-
Re: taylor a gay??
jak to chceš provést? :) každopádně držim palce *1* -
-
Re: Re: taylor a gay??
rekneme ze sem desne ulitla ale kdyz si neco zamanu tak to dotahnu do konce:-P -
-
Re: Re: Re: taylor a gay??
Smííííííích *1* *1* kolik ti je? Pět let? To je směšný *1* si myslíš, že je na tebe zvědavej?? *1* *1* ty jsi fakt jedlá -
chceš jet do usa? .) -
-
Re: Re: Re: Re: taylor a gay??
ja chci o hodne vic nez jen jet do USA
-
-
super tak ja taky drzim palce *1*
-
-
-
Re: taylor a gay??
no jasně *1* *1* už sme všichni jak na trní *15* *1* *1* -
-
Re: Re: taylor a gay??
supeeeeer tak ho odeme pozdravuj a zeptej se ho jestli je nebo neni *15* -
-
az ja se tam dostnu jestli se teda dostanu.... tak jemu bude 23 a to kdyz to pude dobre... to uz se bude drbat neco jinyho..
-
-
-
-
Gay
Tak co holky je teda fakt Gay??? *7* *9* -
-
Re: Gay
Proč to pořád řešíte???Je to snad jenom jeho osobní věc ne!Kdyby ste se o něj radši zajímali JEN jako o herce a nehrabali se v jeho životě.NESEJDE NA TOM!!! -
Tak možný to je, ale na druhou stranu neni radno věřit bulváru...Já osobně mám ten pocit, že neni gay... -
no mě to strašně překvapilo, když jsem četla, že je tu ta možnost, a zvlášť to, že nechce jasně říct jak to...my můžeme jen spekulovat..pravdu zná jen on sám *3* -
-
Re: Re: Gay
Jzs to si bulvar zase okorat neco vymyslel a vsichni tomu veri...no ae nekdy mi pride nakej priteplenej -
-
Re: Re: Re: Gay
Jo tak to máš pravdu...Bulvár hold ví jak vydělat...Víš co..na obálku časáku daj Taylor Lautner Gay????A všechny faninky včetně mě rozbíjejí prasátko...Já osobně tomu moc nevěřím a taky věřit nechcu,,Podlemě kdyby už tak by byl Bisexuál *16* *1*
-
-
-
Jo to by me taky vážně zajímalo hodně lidí říká že jo....a podle mě by i mohl bejt....protože je dokonalej a užasnej *14* *14* *14* *14* !.... *14* takže nevim a snad neni ale i kdyby byl tak je stejne super... co si myslíš ty myslis ze je gay?? *7*
-
-
Sv. Valentýn
Ahojky nevíte někdo, kdy jde Sv. Valentýn do kin? -
-
Re: Sv. Valentýn
Ano Sv. Valentýn de do kin na Valentýna super ne?? *14* -
Re: Sv. Valentýn
nevim přesně ale prý někdy v únoru...možná pozdějc... -
-
Re: Re: Sv. Valentýn
18 února bude skvělý *14* *1* -
-
Re: Re: Re: Sv. Valentýn
Jj, česká premiéra má být 18.2.2010, americká 12.2.2010! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Sv. Valentýn
To ma teda pekny darcek k narodkam :D premieru vlastneho filmu :D sa mu zdarilo :D
-
-
-
-
-
Team Jake
Taylor Lautner 4ever. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Team Jake
<3<3 <3<3 Taylor <3 Lautner <3 Miluju ho a New Moon taky a stmívaní teze!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Team Jake
Souhlasím:D *14* *14* *14*
-
-
Je super
Je super. Znám ho z filmů dost dlouho, ještě dříve než hrál ve Stmívání a jeho role byli vždycky bezva *4* -
NeJKáS$NěJší<♥
*14* OoO><< KwáS$Nej je<<< Upe NeoDolaTelNej.. ××i LoVe yOu TayLor××-- *14* *14* *14* *14* -
-
Re: NeJKáS$NěJší<♥
OoO♥♥♥♥♥♥PRaVDáá..)) *14* *14*BoOoOží..)) Team JacOb-..)) JednoZnačně §§§)))) *14* *14* *14* On je NejKrás$Nější♥♥♥s Kratšíma Vlas$kama je Upe KráásNej, myslím v tom filmu ve skutečnostimmá taky ty NeoDolatelný kráS$ný krátky *1* VlásKy..§§ *14* )))(( On je...........Nemám sLooV.. Jinak.. Jak se tady všicHni máte??---<<<◘8◘◘◘◘◘
-
-
Zatmění, str. 400-403
Ahojky, na jakou scénu s Jacobem se njevíc těšíte v Zatmění? =)
Abych nespoilerovala- jsem nehorázně zvědavá na scénu, která se odehrává v knížce na stranách cca. 400 až 403 *3* , ti co četli ságu budou vědět *1* . A taky na stan, kde budou všichni tři! *1* -
-
Re: Zatmění, str. 400-403
na to v tom stanu se těším taky..:D a na str. 400-403? no...to jsem taky zvědavá:D
už aby ten film byl v kinech...:D
PS: četla si posledni dil Rozbřesk? já jo:) -
-
Re: Re: Zatmění, str. 400-403
Četla jsem celou ságu *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Zatmění, str. 400-403
to ja taky...a nejvic se mi libil 2 a 4 díl z tech knizek... *4* *14*
-
-
-
Re: Zatmění, str. 400-403