-
Mrs.Wesley jsi velká bojovnice za PAULA
to je na tobě to nejlepší. Když máš ňáký úkol ty ho do bojuješ:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) -
Pište tu něco o Taylorovy
-
lidi proč tu ppíšete třeba pomoc mam žízen nebo jak to tam je ste uplně dilinaci co vam je dejte si odcho d koho nezajíma taylor lautner at si da odchod nemusíme číst blbosti jako třeba:kdo ma red olivi ... koho to zajíma vole spamatujtese všichni
-
Tak si dej nohy křížem!*1*
-
Lidi mám menší problém..
Mám žízeň pomoc!!! -
*11*
-
Zdarec ve žbiňjec máte rádi olivy??
Kdo jo ať napíše toto:
*14*
Kdo ne:
*11* -
Teda Mrs.Wesley fakt tě obdivuju nevím jaká doopravdy jsi a jestli tu píšeš upřímě ale díky tobě je Paul v TOP desítce!!!dokážeš být opravdu veliká bojovnice za Paula!!!*8**4*
-
Vlčice víš jak si mi psala že ti vadí že to píšu všude??
Víš co jsem dokázala???díky mě je Paul v první Top desítce!!!*8**8**8**8**8**8**8* -
Takže vám řeknu jedno:
Taylor má hezký úsměv ale více se mě líbí Paul.W. Taylor je takovej makovej *5* -
A pojďme řešit Taylora na takové bejkárny nemám náladu..
-
Vlčice jedinej kdo se tu hádá jsi ty a ahoj lidi jinak nikdo..*10*
-
Ale já se s tebou nehádala*9*jen když si napsala jaké máš kamarádky tak já jsem je sem nejprve taky napsala..no..*9**10*
-
Valča má pravdu musíme se furt hádat
nemusíme takže toho necháme. -
jjj no to jste se tetka začali hadak kolik mate kamaradek?? haaha nechte to tak jhajšš sme kamaradí bydlíme od sebe daleko jen sy píšešme oco vam de furt kurnik uš stačilo to
?? *3* *7* -
Hele lepší mít tři pravé kámošky než 14 falešných..*1**2*
-
*6*
-
Jé*3*hezký jména!
-
Za kámošky mám Natálku Lindu a Elišku
:-( -
Krucinál na věku nezáleží hlavně záleží na povaze tak co na tom máte raci se do toho nepeťte