Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta spěvačka je Cassi Thomson *4* *4*
  • je sladkej. HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Shit! Náš Taylor je buzík :/. Né že bych ho nějak milovala, ale uznejme že to jeho namakaná tělo by mu mohla většina závidět. Plačme děvčata.
  • Hey Taylor tam má videoklip - Caught Up In You:On iTunes Now - kdo je ta zpěvačka která tam zpívá ?
  • Taylor Lautner je krásnej kluk ... proč krásný kluci jsou jen v Americe a né v ČR... Jinak nehádejte se o Taylora pač o žádna v ČR nebude nikdy mít... *2* *2* *14* můžeme o něm jen snít dámy *14*
  • ja se narodila ve stejnej den jako on až nato že o 7 let později
  • jo a já mám tetu taky v cizině a ta cizina je anglie víš jano
  • ja ma teylora rada je hezky a ma dobry filmy je to muj neoblibenějsi herec na světě *4* *4* *4* *4*
  • Ale nikdo nemůže dostat taylora jedině kdyby jí bylo kolem 17 a byla tam kde on a já budu mydlet v cizině mám tam tetu.
  • čau kočky co děláte ? a už vím hádatese o taylora že ?
  • čus co děláte ?
  • aha to sem nevěděla promin no
  • já sem holka a ty veri ? jen sem napsala blbou správu chápeš
  • ty si kluk rikki ?
  • ahoj holky co děláte píšete si o taylorovi ? *5* *5* *5*
  • čus nevíte kdy bude další díl rosbřesku ? totiž s taylorem aš to budete vědět tak mi řekněte *3* *3* *3* *3* díky
  • si tu davide? nebo OoEhm
  • hele já zato nemůžu já se chci jen skamarádit *4* *4* *4* *4* *9*
  • Ehm , Davide nehrabe ti ? Máš problém ? Chceš do držky ? Jasně chceš , du si pro tebe ... -.- Hezky do pekla pudeš .. *16* *16* *16* *16*
  • Hau .. ^^ Co děláte roštěnky ? Ouu .. Hádáte se o Taylora ? *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit