-
jo tak to mas pravdu jo hlavne pan !dokonalý! *14* :-)
-
Všude ho pomlouvají, že neumí hrát. To bohužel nemůžu posoudit, protože ve filmech, kde hraje, mě absolutně nezajímá, jak hraje:D Stačí mi, že tam prostě je. Pan DOKONALÝ :)
-
no a tak jaky ma fb
? -
nemá twitter. jen FB pro fanoušky...
-
teylor je prostě užasnej chtěla bych ho vidět na živo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
teylore přijedeš někdy k nám do prahy do česka byla bych moc ráda i ostatní lidi *4* *14* *1* *15*
-
jaky ma taylor twitter
-
ale ty vousy mu moc nesluší :-/
-
On je úžasnej dokonalej :D *14*
-
Poradíš mi pls *15* Jak se mám přihlásit na tvůj web pro fanoušky? *3*
Moc se milíbí *14* -
Ahoj
Chtěla bych se zeptat jak se mám přihlásit na tvou stránku pro fanoušky? *15* -
Taylor je ůžasnej! *14* Je dokonalej!
-
Včera jsek koukala na film Bez dechu, kde Taylor hraje Nathana a byl úplně úžasnej *14* prostě dokonalej:)...za hodinu do kina na Rozbřesk tak jsem na něj zvědavá:)
-
Máš naprostou pravdu,ve všem. Je prostě úžásnej...nedosažitelnej *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Máš naprostou pravdu,ve všem. Je prostě úžásnej...nedosažitelnej *14* *14* *14* *14*
-
Mě se líbí Robert i Taylor..oba myslím, že jsou svým způsobem hodně zajímaví:) *16*
-
ahojte,prosím staňte se fanoušky! *3* http://www.facebook.com/pages/Team-Jacob/180351078718497
-
Mě se líbí myslela jsem si že je mu nějas 16 a jemu je 19! Dokonce se mi o něm zdál sen! Vždycky když se dívám na jeho fotky tak dostanu motýlky je fakt moc hezkej divím se proč si Bella nevybrala Jacoba
-
Tak po prvé: Taylor je nalepší herec a spevák akého som v živote videla a počula..v Twilight sedí výborne..podľa mňa tam je naviac Rob ale nebudem komentovať
-
Děkuji :)