-
Re: Re: Re: Re: Re: :) prieskum xD
a ještě oči má krásný oči!!! -
Re: Otázka
Jestli myslíš ten žebříček TOP Osobností, tak čísla napravo pravděpodobně značí počet přístupů k té určité osobnosti! *4* -
Re: Re: Re: Re: :) prieskum xD
1)Tělo
2)úsměv
3)vlasy
4)hlas
5)... celej se mi líbí!!! -
Re: Re: Re: Taylor bojuje o nejkrásnější tělo!
Mě nejde hlasovat *9* -
Otázka
Ahoj
Hel chtěla sem se zeptat co znamená to v tom žebříčku vedle jmen ty čísla?
díky za odpověď -
Re: Re: Re: 2.místo!!!!!!!!
Díq moc! -
ilove
myslim si ze taylor je uplneeeeeee bombovej hlavne se mi libi jako jackob *1* *1* *14* *14* nejradeji bych chtela bejt jeho holkou *14* *14* *3* *3* tk at ho dostanem na 1 mysto xD -
Re: Re: 2.místo!!!!!!!!
na halvní stránce kousek pod narozeninama napravo =) Jupí, fakt na 2.? *3* *14* -
Re: 2.místo!!!!!!!!
kde najdu ten žebříček míst bo co? -
Re: Re: hele
moje řeč!!! *8* -
Re: hele
Přesně!!! *10* *16* *8* *5* -
2.místo!!!!!!!!
Taylor je na 2.místě!!!!!!!!!JJJJJJJOOOOOO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: hele
Tjn! *10* -
:-D
Team Jacob!!!*14* -
hele
ta tereza12 si tam klidne prida do jeho fotek svojí co to ma jako bejt!!! to by se nemelo schvalovat! -
Re: Re: Re: Už máme přes 3000 členů!
stačí když si udělame vic profilu a za vsechny ho pridáme :D -
Re: Re: Už máme přes 3000 členů!
Do toho to dáme...řekneme každýmu koho známe at je fanouškem taylurka a bude pribejvat pekne rychle!! *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Už máme přes 3000 členů!
Hurá, tak jedem! *14* -
Už máme přes 3000 členů!
YAHOO, Taylor má tady na Osobnostech už 3001 fanoušků!!! *14* Dokázali jsme to, přehoupli jsme se přes dvoutisícovku a dosáhli 3000 členů! *4* btw: 4000 by byly ještě hezčí! *3* -
Re: Re: fotka
Já doufám, že to smažou!!! Zajímavý ale je, že tu fotku původně schválili, když se teda objevila v galerii! Ale ještě zajímavější je, že když já nahrávám Taylorovy fotky sem do galerie, tak mi jich admini bezdůvodně půlku zamítnou, to mě fascinuje ještě víc! *8* *16* *8* *10* *7*