-
TEAM JACOB
ON JE TAK STRAŠNĚ HEZKEJ WRR, TEAM JACOB !!! *14* *14* -
-
Re: TEAM JACOB
Team Edward!!! *1* *1* -
-
Re: Re: TEAM JACOB
jjj i love love love edward!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Kdo si myslí že Taylor (Jacob) je SEXY tak>>>>>>>>>Like *14* *14* *14* *14* *1* *2*
-
Taylor je prostě nej!
Na Taye žádnej herec nemá.. ale když sem ho videla ve 12 do tuctu málem me kleplo v tý scéne v kine:DD Jacoba mám radsi jak Edwarda s Bellou dohromady.. proste TAYLOR(JACOB)<4REVER! *14* *14* *14* -
-
Re: Taylor je prostě nej!
Fuj fuj a ještě jednou fuj -
-
Re: Re: Taylor je prostě nej!
Máš problém sama se sebou a léčíš si to tady *1* no myslím,že by ti u odborníka zabývajícího se psychikou pomohli víc než my tady *1*
-
-
-
TYNACOOL
Ahojky holky,
hele jsem správcem Taylorových stránek a byla bych ráda, kdybyste trošku klidnily svoje emoce a používaly méně vulgarit, abych se s tim nemusela pořád mazat *3* !
Ty, Tynocool, už mě upřímně dost štveš, tvoje vyjadřování je na úrovni mořskýho planktonu a stejným způsobem tady zaplácáváš tuhle diskuzi! Že se ti Taylor nelíbí stačí říct slušně a jednou, čemu na tom nerozumíš?! *16* Nevím, komu cpeš svoje hloupý názory a o co ti jde, ale nikdo ti to tady nežere, tak se hoď laskavě do klidu, jinak tě nahlásím! *13* -
-
Re: TYNACOOL
Ano... Když si taková pi*a hitlerka tak sem ani nelez !!! Taylor patří mezi nejlepší a nejužasnější herce ! *14* *14* *14*
-
-
Taylor bojuje o nejkrásnější tělo!
Ahojky holky,
náš Taylor právě bojuje s Davidem Beckhamem o nej tělo a potřebuje každý váš hlas! *3* Myslím, že je tady všem jasný, že Taylor Lautner má to nejkrásnější, nejvypracovanější a prostě nejvíc sexy tělo *14* *1* !!! David je proti němu jen potetovanej hubeňour, takže vemte to do svých rukou a hlasujte pro Taylora TADY→ http://www.popsugar.com/2010-Shirtless-Men-Bracket-9812990/1039 ! *5* Souběžně s nimi bojují proti sobě i Kellan Lutz s Jakem Gyllenhaalem, tady taky můžete hlasovat! *3* -
-
Re: Taylor bojuje o nejkrásnější tělo!
Taylor ma 75% fajn *14* -
-
Re: Re: Taylor bojuje o nejkrásnější tělo!
To je ještě z minulýho kola! Může se hlasovat už jenom do dneška, tak si dejte záležet! *3* Nerada bych, aby prohrál s někym, jako je Beckham! *13* *1* -
-
Re: Re: Re: Taylor bojuje o nejkrásnější tělo!
Mě nejde hlasovat *9*
-
-
-
-
JE TO TEN NEJHEZČÍ A SEXY KLUK NA SVĚTĚ!!!!
KDO SI TO MYSLÍ TAKY,ZMÁČKŇI LIKE!!!
MILUJU HO,CO VY??? *14* *16* *1* *15* *2* *3* *4* *6* *3* *15* *6* -
-
já ho nesnáším, když ho vidím, chce se mi zvracet *11* *11* *11*
-
-
Taylor
no jo je prostě nej kdo by ho nemněl rád,jen škoda že nebydlíme v americe *14* -
!!!
Docela by mě zajímalo, jakej ubožáček leze sem, na fanklub Taylora a baví se tím, že stokrát kliká na 1 u Hodnocení fotek a kazí tak všechny jeho pěkný fotky... *16* *10* *16* ! Chápu, že když se člověku nelíbí nějaká jeho fotka, tak si klikne, na co chce, ale tisíckrát? *7* *5* Když někdo nemá rád Jacoba, ok, ale proč tohle dělá u Taye? Když se vám nelíbí, tak sem jednoduše nelezte a běžte si třeba opěvovat Zaca Efrona a naklikat mu samý desítky.. *15* . Jako malý děti, fakt nevim, co z toho máte! -
-
Re: !!!
ten ma pravdu ten taylor je tak hezkej kdyz sem ho vydela nevedela jsem jestli se smat a nebo brecet a kdybi neco tylor je hezci nez nejakej Edward kdyz sem ho vydela na jinych fotkach tak sem se normalne lekla.A kdybi neco tak asi k sobe neodmysitelne kso be ty dva nepatri je to totoz film vy idioti. *13* *13* *13* *13* *8* *8* -
-
Re: Re: !!!
ty seš nějakej debil Edward je best a ten kdo tvrdi opak at de treba do pí****
-
-
No, jo to jsou lidi, kteří patří ještě do mateřské školky a stejně si myslím, že je tohle nijak neodradí -
Taky bych je za to nejaradeji zabila *16* *1*
-
-
Jestli máš ráda TAYLORA LAUTNERA tak dej líbí !!!
jestli ho nemáš ráda tak sem vůbec na osobnosti nelez !!!!!!!!
Jestli si myslíte že je TAYLOR úžasný dejte taky líbí
Ahoj vaše SÁRA *3* *3* -
Taylor je rozhodne hezci nez Robert Pattrison *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14*
-
-
jo a mimochodem on se jmenuje Robert Pattinson
-
to asi těžko, když ho vidím chce se mi zvracet *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
-
ty p*** je to hnusnej d*bil chce se mi z něho zvracet
-
p*** p*** p***!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16*
-