-
Vše nej LÁSKO
Všechno nejlepší
LÁSKO jsi úžasný a moc moc moc tě miluju *14* -
mohl by přijet do prahy miluju ho *14*
-
ty si kluk rikki ?
-
Jacob
jj suhlasim, taky si myslim ze sa na Jacoba moc nehodi, ale ti co vravite ze je na Jacoba dokonaly, porozmyslajte troska, ved v New moon ho bude hrat niekto iny, preco by ho vymenili keby bol taky dokonaly ako vravite vy. -
-
Re: Jacob
bude hrát ve všech dílech a hodí se tam,viděly ste vy co říkáte že se na to nehodí ukázky na new moon,asi ne,protože potom byste říkali úplně něco jinýho -
Re: Jacob
Co je to za kec?? Nevymění, je na to ideální... to je můj názor....
-
-
taylor
ja to nechápu že klesá tak dolu vždyt je milionkrát hezčí než nějakej bieber nebo pattison vždyt ted dostává nabídky aby delal modela a v roce 2011 bude mit novej film kde bude hrat hrdunu a to byl jeho sen -
-
Re: taylor
super!!!!!!těším se -
-
Re: Re: taylor
a na co se jako tešís!?? *7* -
-
Re: Re: Re: taylor
na ten novej film!nauč se číst a pak se ptej,jo? *9* -
-
Re: Re: Re: Re: taylor
sorry cíto ze se ptam normalni clovek by my normalne odpovedel ale ty mezi ne nejspis nepatris!! *9*
-
-
-
-
-
Měl bys natočit další twilight ságy protože v tech filmech hraješ dobře *7*
-
Tay je upe bestovní!!!
Taylor bo jacob te upe jedno voba sou upe sqelý nejlepčavější stě the best...! Takže! kdo má ňákej jinej názor, kdo ho považuje zachcípáka bo si enom myslí že sou i lepčejší herci tak je total na palici...! A komu se tzo nelíbí ať de do háje že? *1* -
-
Re: Tay je upe bestovní!!!
Rob je lepší než taylor.....Edward je lepší než Jacob *1* -
Di si tam sama *1* *1* . -
Noo Kdo četl Zatmění tak ví proč se mi JACOB jako postava hnusí .. A tím pádem i Tay .. Nejlepší je steně Edward -
-
Re: Re: Tay je upe bestovní!!!
Nnaprosto souhlasim ja zatmeni cetla i rozbresk a jacob se v zatmeni chova jak debil -
Hele já jsem Zatmění tk četla a stejně Jacoba upe láfkuju!!! Jako jestli myslíš to, jak tam Bellu líbal tak to jkov poho - se enom snažil ne? A Bella si vo to pak i sama řekla sice nerada ale pak si to ještě užívala ne? Jediný co je podle mě zkoněný je to že se otiskl do renesmee - lepčí by bylo kdyby mu dala Bella přednost před Edwardem ae to už je asi jedno... hele, pět slov: Tay = Hot body, Sweet smile takže zmlkni! -
-
Re: Re: Re: Tay je upe bestovní!!!
Keby my tu knihu necmajla spoluziacka tak to citam dookola .PS: je dobre byt ako jedina Jacobista v triede v ktorej su samy Edwardisti aspon vam davaju jeho plagaty za dva dni co som zacala zbierat ich mam uz sedem jeden z ameriky a ten je uplne best ak cete vam ho odfotim a potom poslem link ma tam taky zlaty usmev a oci tie zuby su nezabudnutelne *1* a vlasy nagelovane az do tvrdosti drátu proste aj tak je zlaty neuveriteeeeeeeeeeeelneeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Tay je upe bestovní!!!
Jo ja ani nwm ale tak co znam lidi jsou taky spis Team Edward nez Team Jacob!...ale tak ja jsme Team Jacob a jinak neresim nikomu to nevbnucuju nikomu to nevyvracuju!..oni se rozhodnou!..kdzy budou jako ja budu rad akdzy en bude mi to jedno!.asi tak *3* *3* *3* *1*
-
-
Re: Re: Re: Tay je upe bestovní!!!
marki.xd:Presne tak me Ztameni dalo jeste vic toho ze Jacob je to nejlepsi co mohlo ellu potkat a Edward to celi zkazil!..kdybyb zustala s Jacobe vschno by bylo lepsi!..ale tak co je psano to je dano a my to uz urcite nezmeni..bohuzel!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Tay je upe bestovní!!!
bellinka: jj, žeo nechňápu proč se muhi jacob hnusí... Vždyď byl do Belly děsně zamilovanej ne? tak co měl dělat že? Kromě toho - kdyby Carlisle nechal Edwarda zemřít bo ho sám zabil tak by Bella byla s Jacobem a všechno by bylo OK... Ae to by nebylo vono, to by ta knížka bylo hoooodně nudná kdyby tam Edward s jacobem ,,nebojovali" o tu Bellu ae mohlo to skončit tak, že by se Bella rozhodl pro Jacoba... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tay je upe bestovní!!!
marki.xd:
JJ jenomze to tady nidko nechapu!..a mos pravdiui ja vim ze kdybyb ona s v NM rozhodla pro nej tak uz by to nebylo Twilight saga ale jenom Stmivani a New Moon!..proze pak uz by to kazdyho nudilo(krome Team Jacobs).. *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
-
-
-
-
Ja to cetla nekolikrat a diyk NM a Zatmeni mam Jacoba tak rada!!!...a Jacob(Tay) je nejlepsi!!
-
-
Souhlááás! -
ano presne tak!!
-
-
lidíí
lidi tay klesnul v hercích na 3 míso nesmíme dopustit a v top osobnostech ho předhonila dolly butster takže šup začnem něco dělat!! :D -
-
Re: lidíí
to s tou Dolly Buster mě fakt dostalo, ale třetí místo je stejně pořád dobrý ne..ale dál už ho propadnout nenecháme...
-
-
happy birthday lásko *14*
-
Všechno nejlepší k narozeninám