Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na sto procent máš pravdu ili *1* *2* *15*
  • proč mu říkate krasaveček je to strašný
    • Hele neříkám ze je Taylor hezkej ale mají pravdu si pěkná cow!*1**10**16**16*
      • Mrs.Wesley
        Seš no
    • seš blbá, tak radši zalez *16*
      • Mrs.Wesley
        Je pitomá*7*
    • Mrs.Wesley
      Já mu tak neříkám to vlčice*7**7**7**7**7**7*
    • Mrs.Wesley
      Kiki a proč se ti nelíbí Paul Wesley????
  • Gay

Tak co holky je teda fakt Gay??? *7* *9*
    • Tereza

Re: Gay

Proč to pořád řešíte???Je to snad jenom jeho osobní věc ne!Kdyby ste se o něj radši zajímali JEN jako o herce a nehrabali se v jeho životě.NESEJDE NA TOM!!!
    • nika.

Tak možný to je, ale na druhou stranu neni radno věřit bulváru...Já osobně mám ten pocit, že neni gay...
    • nikolousek1

no mě to strašně překvapilo, když jsem četla, že je tu ta možnost, a zvlášť to, že nechce jasně říct jak to...my můžeme jen spekulovat..pravdu zná jen on sám *3*
      • Re: Re: Gay

Jzs to si bulvar zase okorat neco vymyslel a vsichni tomu veri...no ae nekdy mi pride nakej priteplenej
        • Re: Re: Re: Gay

Jo tak to máš pravdu...Bulvár hold ví jak vydělat...Víš co..na obálku časáku daj Taylor Lautner Gay????A všechny faninky včetně mě rozbíjejí prasátko...Já osobně tomu moc nevěřím a taky věřit nechcu,,Podlemě kdyby už tak by byl Bisexuál *16* *1*
    • angel.and.connor

Jo to by me taky vážně zajímalo hodně lidí říká že jo....a podle mě by i mohl bejt....protože je dokonalej a užasnej *14* *14* *14* *14* !.... *14* takže nevim a snad neni ale i kdyby byl tak je stejne super... co si myslíš ty myslis ze je gay?? *7*
  • Jsem nastvana

Zajimalo by me co Dolly Baster dokazala,ze je na Taylorovim miste.Musime ho dostat zpatky *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Re: Jsem nastvana

jo vid..popravdě Taylora moc nemusím,ale Dolly Buster teda fakt na pátym mís nebud... *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8*
      • Re: Re: Jsem nastvana

tjn!
  • "...byl na konkurzu do role v reklamě na Burger King. Nakonec neuspěl, ale hrát ho bavilo a tak požádal své rodiče, aby ho v tom podporovali. Právě s rodiči objížděl různé konkurzy. Dokonce se kvůli synově snu přestěhovali do Los Angeles, kde měl větší šance."

No jo, antitalenti si to umějí vždy zařídit, že? To je ten důvod, proč opravdové talenty zůstávají v jejich stínu - jenom proto, že tento antitalent má obličejík nevinného děcka a bohaté rodiče.
    • myslím že kdyby neměl talent tak ho nikdo nevybere..a na těch konkurzech jsou daleko bohatší rodiče než od Taylora...v té době nebyl známý!!!!takže ti asi dojde že nijak extra bohatí nebyli...
      a za další kdyby ses s ním měla porovnat..tak mu nesaháš ani po kotníky možná takovou blbku z tebe dělá jen ta závist...
      Taylor je na svůj věk hvězda a něco i dokázal čeho si dosáhla ty?
      Dám ti dobrou radu : ,,Tak zavři zobák.. a táhni!!!" *16*
    • No twl :DD kopírovat umím taky :DD si trapna kja tohle vím i z hlavy než abych měla tehdenci to kopírovat :DD bože tys to ale kund* :D *6* *6*
  • mysulka89

film

Prosím vás nevíte někdo jak se jmenuje ten film nebo seriál jak tam hraje Taylor holku????? *9*
    • Re: film

je to showka :D Saturday night life daj si do YT taylor lautner SNL a niekde to najdeš su tam aj ine videa z toho ( ako robi xichty alebo hra gaya ) ... na to video s tou babou odporucam dobru znalost anglictinz lebo ked tomu budes rozumiet vybuchnes od rehotu :D dufam ze to najdes ... ak budes mat problem s tou AJ ... prihodim preklad :) okey? :)
      • mysulka89

Re: Re: film

Jj Diky mam to *3* *3* *4*
    • Re: film

To není film, ne...já nwm, ale vidla jsem to jenom jako video na youtube...když najdu ten odkaz, tak ti ho písnu, ale fakticky bwm... *7* *7*
  • Všude ho pomlouvají, že neumí hrát. To bohužel nemůžu posoudit, protože ve filmech, kde hraje, mě absolutně nezajímá, jak hraje:D Stačí mi, že tam prostě je. Pan DOKONALÝ :)
  • Jestli je tohle budoucnost filmu, tak preju UPRIMNOU SOUSTRAST *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Já s nim nechci chodit nejsem vy nesnim já dělám skutečnost !!! já s nim budu nejlepší kámoška ale v s nim asi těžko budete chodit !!! nechodí s 13 :D já mám větší šance !!
  • Valerie a ty haha *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit