Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jacob i Taylor

Taylor i Jacob obě tyhle osobnosti jsou upe klasny TWILIGHT upe zeru a JACOB je upe dobrej *8* *8* *14* *14*
  • artmiss

:)

Když jsem zjistila, že hrál ve Dvanáct do tuctu 2, málem jsem skončila na pohřebním ústavu. Infarkt jak vyšitej. *14*
  • twilightgirl

lepsi konec

lepsi konec NM by byl kdyby alie nevidela bellu skakat a bella by zustala s jacobem..
    • bellinka

Re: lepsi konec

joooooo presne taaaaaaaaaak!!!!!!!!!

http://www .stmivani.eu/36-jednodilne-povidky/ dar-od-andela-zatmeni/
      tohle je neco por tebe!:):)..teda pro nas Team Jacob stete a poslouchejte pisnicku co je k tomu!!!!:):)
      • maeve

Re: Re: lepsi konec

myslím, že by tím celá sága ztratila svoje kouzlo.....o čem by to pak bylo? ne, ne.....Jacob je sice fajn, ale jen v jistých mezích........navíc Edward a Bella k sobě neodmyslitelně patří *14*
        • mysak.kol

Re: Re: Re: lepsi konec

100% SOUHLAS
        • sisineszka17

Re: Re: Re: lepsi konec

jj pravda!!!
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: lepsi konec

Stejne uz ejto danyze budou spolu tak nam tohle neberte!
  • maki94

!!!

Docela by mě zajímalo, jakej ubožáček leze sem, na fanklub Taylora a baví se tím, že stokrát kliká na 1 u Hodnocení fotek a kazí tak všechny jeho pěkný fotky... *16* *10* *16* ! Chápu, že když se člověku nelíbí nějaká jeho fotka, tak si klikne, na co chce, ale tisíckrát? *7* *5* Když někdo nemá rád Jacoba, ok, ale proč tohle dělá u Taye? Když se vám nelíbí, tak sem jednoduše nelezte a běžte si třeba opěvovat Zaca Efrona a naklikat mu samý desítky.. *15* . Jako malý děti, fakt nevim, co z toho máte!
    • Re: !!!

ten ma pravdu ten taylor je tak hezkej kdyz sem ho vydela nevedela jsem jestli se smat a nebo brecet a kdybi neco tylor je hezci nez nejakej Edward kdyz sem ho vydela na jinych fotkach tak sem se normalne lekla.A kdybi neco tak asi k sobe neodmysitelne kso be ty dva nepatri je to totoz film vy idioti. *13* *13* *13* *13* *8* *8*
      • tynacool

Re: Re: !!!

ty seš nějakej debil Edward je best a ten kdo tvrdi opak at de treba do pí****
    • maeve

Re: !!!

No, jo to jsou lidi, kteří patří ještě do mateřské školky a stejně si myslím, že je tohle nijak neodradí
    • xcornelia14

Re: !!!

Taky bych je za to nejaradeji zabila *16* *1*
  • mysak.kol

papa

dámy, je mi líto, ale nestíhám tolik věcí najednou. pápápá *15* *3*
    • bellinka

Re: papa

T nestihas vis veci!! *15* *15*
  • mysak.kol

halo?

jsem tu sama? nebo tu je někdo na pokec? *3*
    • cathrine14

Re: halo?

ahooj
      • mysak.kol

Re: Re: halo?

ahojky, tak tě vítám *15* *15* *15*
        • bellinka

Re: Re: Re: halo?

a me si vubec nevsimas?jak ja vim v testu mi vyslo ze nejsme mrtva a ja jsme vlkodlak!..takze mrtvo tu nejni tak co sakra delaaaas\,§
          • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: halo?

se nevztekej ne? *3* *3* *3* *3* klídek prďka
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: halo?

nech toho jo!..ja nejsem zadna prďka !!!..a ty ses nudla!! *15* *15* *15*
        • cathrine14

Re: Re: Re: halo?

dík mno *1*
          • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: halo?

máš se?
    • bellinka

Re: halo?

nikdo tu nejni! *15* *15* *15*
      • mysak.kol

Re: Re: halo?

koukám, mrtvo, jako jinde. sakra
  • misiiiiiiisek

néÉj

jE pL00sTě nÁdHeRnEj m00c **l0vE**
    *14* *14* *14* *14* *3* *1*
    • nelmo

Re: néÉj

to joooo *14* *14*
    • maki94

Re: néÉj

Tjn=) už se těšim, až uvidím to jeho tělo na velkym plátně v kině=D♥ *14*
      • bellinka

Re: Re: néÉj

souhlasiim *15* *15*
  • terry-lautner

Taylor

četly ste ten komix v nejnovějším bravu ? prostě luxus já z toho prostě nemohla a rozesmála sem se na celou kavárnu... *14* *14* *14*
    • nelmo

Re: Taylor

jj to já taky *1*
  • bellinka

Ahojky

Ahoooooooooooooooojky moje blizky duse!:):):)....No ty co presly z Edward(Roberta) na Jacobe(Taylora) dobre chapu ja byla co se tyka Stmívání Team Edward ale po precteni NM,Eclipse a BD tak jsme pste Team Jacob nemuzu si pomoc ale on me dostal!..a ne jenom tim jak je sladkej a vsechno mozny! *14* *14* *14* *15* *15* ale on je takovej no jak to rict vic otevrenej a takovej no jako slunce=D.. *15* *15* zahreje *15* a ne ze by byl takovej jenom v knizce jako treba Edward ze je tak laskyplnej a ze se objetuje atd tad tad...Jacob(Taylor) je takovej i ve skutecnosti!:)..de to na nem videt a ze obcas nw koho presne chce je u kluka jako on normalni vsak on je jeste ve vyvinu! *15* *15* Pste jsme Team Jacob!:) *14* *14*
    • mysak.kol

Re: Ahojky

ses nějak rozjela ty Taylore *15* *15* jsi emigrantka *15* *15* *15* *15* Tay je fajn, ale... *15* *15* *15* *15*
      • cathrine14

Re: Re: Ahojky

hej jako yo Tay je v klidu ale radši mám Roba .. takže Team Edward forever *3*
        • tynacool

Re: Re: Re: Ahojky

jo team Edward!!!!!!!!!!!
        • sisineszka17

hihi
          *15* *15* *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Ahojky

Team Jacob *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *4* *4* *4*
            • sisineszka17

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

jj já se ti ozvu!a zase sem nerozhodná mezi teamy sem naprostý magóóór!!! *15* *15* *15*
            • bellinka

No ja uz to mam v compu,tak jestli chces klidne ti to poslu na email nebo icq.Kdytak tohle je moej icq 452976128
            • sisineszka17

mám taye mocik láda!!! a je to giga simpaťák lovuju ho!!! jo A hejky máš skener??? neceš mi ten komix poslat??? *15* *15* *15* *14* *14* *14*
            • bellinka

Takco tu delas kdyz ses Team Edward?
            • sisineszka17

team edward!!! *14* *14* *14* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
    • sisineszka17

Re: Ahojky

já se taky nemůžu rozhodnout v poslední době jestli jsem team edward nbo team jacob zatím ovšem edward ale kdo ví možná jednoho dne se otočí list!taylor je ale opravdu mocinky slaďoučkej!!! *14* *14* *3*
      • mysak.kol

vytrvej. Jakob je sladkej, ale Edward je Edward *15* *15* *4*
      • bellinka

ja jsme kazdopadne Team Jacob!:) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • sisineszka17

m já asi obojí!
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Ahojky

To ja tayk byla ais tak jeste pred mesicem a neco ale uz jsem si to ujkasnila!:) *15* *15* *15*
            • bellinka

o Edwardovi(Robertovi) a Jacobovi(Taylorovi)!...jak se tam pak perou o Bellu(Kristen)!=D
            • sisineszka17

o čem byl???
            • bellinka

Jo ja ten komix cetla!!! *15* *15* Taky jsme se smala! *15* *15*
            • sisineszka17

nwm eče sem ho asik nečetla *3*
            • terry-lautner

já nvm....v knížce asi obojí ale takle ve filmu spíš team jacob *14*
              P.S-četly ste ten komix v nejnovějším bravu ? *3* *14* *14* prostě luxus *4* *14* *14* *14* já z toho prostě nemohla a rozesmála sem se na celou kavárnu... *14* *14* *14* *1* *1*
            • sisineszka17

jj *3*
  • sisineszka17

takýýý pěknýýý herec...

taylor je sladkej a strašně pěknej těším se až bude new moon je opravdu super!!!jen tak dáááááál!!!muck!!! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit