-
cool
*14* *14* *14* *14* *14* -
Blog o Taylor :)
Ahojky lidičky komu se líbi taylor tak ma pro něj něco co by ho mohlo zajímat :) Bávi vas shanět a psát články a hlavně blogařit ??No tak to se jukněte ke mě na blog hledám totiš novou spolumajitelku mého blogu :) blog má celkem slušnou pověst i tá navštevnost neni zrovna nejnižší ale problem je že ja to sama vubec nestíham :( přidavat články,videa ,atd atd ..Proto potřebuju pomoct !! Na blogu mam konkurz HLedá se new spolumajitelka!! stačí tam jen něco doplnit napsat do komentařu a mate to ;) Určitě se aspon jukněte kdybys te se ke mě přidali určitě byste neprodělali právě naopak !! více a vše otom ZDE
http://taylorswift-atd.blog.cz/09 09/hleda-se-spolumajitelka -
Jůůj xD
Jůůůj Kanye West urazil Taylor Swift mrkněte:http://papirek256.blog.cz/ 0909/kanye-west-urazil-taylor-swift -
ANTIFAN
taylor fakt nenavidim.nelibi se mi jak zpiva a je divna....nechapu co na ni vsichni videj... -
-
Re: ANTIFAN
Hele neurážej ostatní ty co jsou v osobnostech jako osobnosti tak ty v životě něčeho dosáhly a něčím se proslavily tak laskavě hodnoť sama sebe a když se ti nelíbí tak si nech svůj názor pro sebe , až něčeho v životě dokážeš tak mi písni. *8* -
Taylor je úžasna zpěvačka..Navíc Moc hezká a její písničky jsou aspoň o něčem co dáva smysl..;) Kdyby se ti ani trochu nelíbila tak sem nejdeš ;) -
naprosto souhlasím je to naprostá kráva!!!!!!!!!!!! napsala bych to taky hůř ale nechci lamat srdce jako ona možná vám tohle dá důvod jí nenávidět:Šla jsem na její koncert byla jsem tak nadšená po koncertě jsem si šla pro autogram byla jsem poslední a ona už chtěla nastoupit do auta tak jsem zařvala taylor! a ona mi vzala deník a švihla ho na zem od té doby ji nenávidím!!!! *16* -
-
Re: Re: ANTIFAN
jestli si neděláš pr***, tak máš pravdu..tohle by mě taky totálně vytočilo..!ale nesmíš se jí zase na druhou stranu divit.Jezdí na koncerty po celém světě a má toho už taky plný zuby a chce být doma.Ale bohužel tohle byl její zkrat.Takže jsi v právu.Ona je hvězda a má se o své fanoušky starat a né být hnusná....a určitě by jí jeden pitomej autogram nezabil..!^_^
-
-
Tak vocať vypadni wole -
když ti tak vadí tak sem nelez! -
náhodou zpívá hezky -
tak sem nelez!!!!!
-
-
Taylor Swift
Taylor je pěkná a dobrá zpěvačka.Nejdřív jsem ji neznala a neměla jsem ji moc ráda,pak jsem ale slyšela a viděla song love story a začala jsem ji mít ráda.A to,že chodila s joem jonasem natom nic nemění.Ted sem našla další písen you belong with me a jeto úplně suprová písen !!! *3* A taky jsem četla,že chodí s Lukasem Tillem.A v Hannah Montana je úplně boží(taylor i lukas) *4*3* -
-
Re: Taylor Swift
hele ale že v tom klipu you belong with me hraje taylor tu s tema brejlema a pak tu jakoby holku lucase tu hnedovlasou?nebo se mi to zdá?Podle me ta hnedovlasá je Taylor a má paruku ale nwm *7* *1* -
-
Re: Re: Taylor Swift
jj mas pravdu aspon jde videt jak je uboha ze si nesezene holku co by ji hrala -
Re: Re: Taylor Swift
jo, taylorinečka tam hrála i tu zlou hnědovlásku...
-
-
-
Oficiální stránka Taylor Swift?
Ahoj lidi,
dneska jsem se koukala na Taylořino MySpace a všimla si, že už hodně zemí má něco jako "Oficiální stránku o Taylor" a mě napadalo, proč bysme nemohli mít taky?
Problém je v tom, že bych to sama nezvládla, hlavně bych nedokázala udělat nějaký slušný design, ale kdyby nás bylo víc, tak dva tři, myslím, že bysme mohli něco dát dohromady.
Nechci ale stránku na nějaké doméně jako blog.cz nebo estranky, chtělo by to udělat něco jako taylorswift.cz nebo tak.
Kdyby vás taky bavilo udělat o Tay takovouhle stránku, tak napiště pod tenhle příspěvek nebo mi napište vzkaz. Budu se těšit :):) -
-
Re: Oficiální stránka Taylor Swift?
taylor je kráva!!!! taylor je kráva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
-
-
Super zpěvačka
Taylor Swift je fakt dobrá!!! *1* *1* -
...
ta pisnicka white horse byla o tom rozchodu s joem takhle byla zdrcena taylor a joe se stejne rozesel s cammilou a brecel aspon vi jaky to je -
ONA CHODÍ S LUCASEM??
Ahojte všichni mám menší dotaz , chdí taylor s Lucasem Tillem??
Líbali se totiž v její písničce you belong with me *15* *15* -
-
Re: ONA CHODÍ S LUCASEM??
taylor nechodi s lukasem ona chodi s taylorom lautnerom su obrasky na google -
-
Re: Re: ONA CHODÍ S LUCASEM??
nechodí s taylorem.. pouze ho pozvala na svuj koncert v chicagu. Jinak se prý doopravdy s tím co tipujete.. -
-
Re: Re: Re: ONA CHODÍ S LUCASEM??
UŽ s ním nechodí:D
-
-
-
Re: ONA CHODÍ S LUCASEM??
Hm, vem si že Enrique Iglesias *14* *14* *14* codí s modelkou a tenistkou Annou Kurnikovovou nebo jk se jmenuje, a v každé písničce má jinou babu *15* Takže spolu vůbec chodit nemusí *5* *4*
-
-
Best
Taylor je ta nejlepsí zpevačka vypada jak anděl a nadherně zpívá *14* *14*.mam jeji plakat na kterym vypada fakt suprově a ty jeji pisnčky sou taaaak nadhernýýý.Kdyz sem ji videla ve filmu hannah montana tak vypadal a spivala faaaakt bozsky:-d *3* *3* *3* proste je tio pro me ta nej zpevacka ktera ma neco v hlavě a ma nadherny pisničky. *4* *4* *4* *3* *14* *14* *14*