-
máš kwašné očička ♥_♥ čorknu ti a všř že jo perotože JSEM PROFESIONALNÍ čorka MUHAHAHAHAHHAHAHAHA
-
Jaká je vaše neoblíbenější písnička od ní? Moje TOP 3 jsou Everything Has Changed, Sad Beautiful Tragic a I Know Places, jelikož jsou naprosto dokonalý :*
-
-
Ještě jsem zapomněla The Lucky One, tak TOP 4 :D
-
-
Taylor a Katy jsou nejlepší <3
-
-
Bez urážky ale jenom TAY *14* *14* *15* *15* *2* *2*
-
-
Je fakt úžasná *15* *15* *2* *14* *8*
-
Já nevim co všichni máte ta fotka je nádherná, Taylor to tam moc sluší. Kdo souhlasí??? PIŠTE!!!!!!!!!!!!!
-
-
Ja s tebou súhlasím ;-)
-
-
Moooc děkuju konečně někdo normální *1* *1*
-
-
-
ha ha ta fotka je fakt hrozna♣!!!!
-
-
*15* Docela jo
-
Mám jí rád a fotka je normální.
-
-
Přiznejte se kdo tam dal tak debilní fotku která ještě ke všemu nejde změnit
-
-
Já!!! Já vůbec nevim co řešíš je boží prostě užasná fotka TAY je tam nádherná jako na každý fotce skvěle se tam směje tak si ty svoje kydy nech laskavě. Nevim jestli jsi její fanoušek ale jestli jo tak ne správnej, protože kdyby jsi byl(a) tak to neřešíš protože by se ti líbila na každé fotce jako mně. *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Jaká Nadie do... to i Taylor byla lepší a jak se vůbec ta Nadie menuje příjmením!!!???!!!
-
-
No Nadine sa priezviskom (přímením) volá Leopold :-\
-
-
Taylor je super speváčka, ale veľmi ma mrzí, že sa s Harrym rozišli. Bola by som radšej keby bola po jeho boku dnes ona a nie nejaká Nadine, ale keď sa madzi nimi dialo to čo Taylor opisuje, tak ju aj chápe a je lepšie že odišla. Dúfam, že razz nájde niekoho s kým bude šťastná, lebo si to naozaj zaslúži.
-
-
Taky bych řekla to samé, ale je to jak to je, takže když bude šťastný on s Nadine (přejumu ti , protože ho mám ráda) , tak by měla být i Tay, ale nemyslím si, že by teď šťastná nebyla *3*
-
-
No hej ved ked je s nou stastny tak v poho , ja len ze na mna posobi nadine neprijemne a Taylor je oproti nej ako ozajstny aniel O:-)
-
-
-
prosimte ja skoro nespim ja ssi na tablete musim poustet pisnicky i vecer a ty? *14*