Přejít na výpis diskuzí

Taylor Swift

OSOBNOST 28.9.2007 
493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Birthday
  • Den předem přeji vše nejlepší hodně úspěchů ke čtvrt století mimochodem jsi dobrá zpěvačka jen tak dál
  • http://www.kisshady.cz/kissparada/
    ůžete hlasovat pro Blank Space :) *4*
  • Změnte ji tu fotku je strašná !
    • jestli se ti nelíbí, tak se na ní nedívej a běž radši poslouchat svoje milované One Direction :)) :*****
      • Ty tu radši nic nepiš,když se jí nelíbí tak se ji nelíbí tak co ti je.
  • Pro me nafoukana barbina *6*
    • nafoukaná barbína? ..hm, dobře. když už ale někoho kritizuješ, bylo by alespoň dobré taky zdůvodnit, PROČ onu osobu nesnáíš, CO ti na ní vadí, PROČ je podle tebe nafoukaná barbína, atd.... a to v tvém komentáři chybí. Ale proč ji nesnášíš, to už je nám asi jasné, vždyť je přece úplně jedno, že Tay dělá naprosto úžasnou hudbu a přispívá na charitu nejvíc ze světových celebrit, ale hlavní přece je, že chodila s tvým Harrym, čímž se obrovsky přohřešila, takže tím pádem je to přece nafoukaná barbína :))))
      :*
      • Ty si tež úplně dobrá proč by tu měla psát proč ji nesnáší?Je to jeho/její věc.
  • Tay je prostě vždy a všude úžasná :*
    • no jasne je to d!vka *11*
      • A podle čeho tak soudíš, by mě zajímalo?????????????????????????????? :DDDD
        co to kecáš za blbosti... :DDD právě NAOPAK vždyť Taylor je jedna z mála mladých zpěvaček dnešní doby, co ze sebe nedělá št*tku.

A ty seš asi jen další malá, hloupá directionerka, co Tay nenávidí, protože chodila s tvým milovaným Harrym, nemám pravdu? :)) -,-
        To, že jí nesnášíš neznamená, že je to d*vka.
        A než ji začneš soudit a nadávat, zkus si třeba napřed poslechnout nějáké její písničky a pak kecej blbosti :)Suď jí podle hudby, ne podle toho, kolik kluků jí zlomilo srdce :) -,-

Veselé Vánoce
        s pozdravem Earendilka :* :)
        • cO FURT MÁŠ S 1D každý co nesnáší Taylor miluje Harryho že já třeba Taylor tež nesnáším a taky nesnáším Harryho.

Tak ji nesnáší a co a není to jen v písniček (podle mě) je to taky v tom jestli se ti líbí nebo nelíbí její chování a nebo tak něco.
        • To bylo na mě ?? *4*
          • neee, to bylo na liku *4*
            • Oki, já se totiž taky Tay ´´zastávám´´ :))
      • ...hele,je to tvůj názor,to já ti neberu,asi ji nemas v oblibe: *7* ,ale NENÍ mno a v každém případě i kdyby byla,tak s tím nikdo nic neudělá a nic se na ní ,na jejím vzhledu a jak zpívá,apod. NEZMĚNÍ *14* *1*
  • Taylor je proste nejlepsi zpevacka i herecka ;-)
  • Blank Space!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))
  • Out of the Woods!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4*
  • :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit