-
Ty blbko, co máš místo mozku? Št*tka je Miley, ne Taylor a kde si prosimtě přišla k tomu, že něják využívala Lautnera?!!?
A proč všichni pořád do háje řešíte, s kým vším chodila atd...Měli by ste ji soudit podle toho, jakou dělá hudbu a ne kvůkli takovým kravinám. Není to vaše věc s kým chodí a nesnášet ji jen kvůli tomu, že měla víc kluků je vrchol vaší blbosti a důkaz toho že ste žárlivý blbky bárbíny.. -
Jo, myslíte si snad, že Harry by chodil s váma nebo co?? Je to její věc kým chodila a chodí, tak se jí do toho nepleťte blbky.
-
Spratci jsou spíš ty nechutné štětkozpěvačky které jsou teď všude jako např. Miley Cyrus, Lady GaGa, Nicky Minaj atd...
Taylor nech na pokoji, je jedna z mála zpěvaček co se chovají jak normální lidi a jsou v pohodě, takže klídek.... -
koukni se na sebe blbko :))
-
ne, jenom s ní kámoší do prkna *10*
-
ta taylor je asi miluje holky když je tam selena?????
-
ONA má něco se selenou?????????????????????? *12* *11* *10* *16*
-
I <3 U Taylor :))) *14* *14* *14* you're so beautiful in my eyes *14*
-
ne, jenom jsou bff, tak už podle médií spolu hned chodí.. znáš to;-) víš co mám namysli:-)
-
Proč tam je Selena Gomez??????????????????????????????????? *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
-
Proč nenechá Harryho napokoji?!!!! *10*
-
Ona měla vztah se Selenou? *8*
-
I am your huge fan :-) <3 Vse nej k narozkám Tay! :) <3 xoxo :-)
-
Love U Taylor! I want to visit your concert!!! <333 :-))) :** Happy B-Day Tay :-) :-* <3 Všechno nejlepší k narozeninám <3 :-).
-
HAPPY BIRTHDAY TAYLOR! <3 <33 <3 :-) :-) Všechno nejlepší k tvým 24. narozeninám Tay <3 :)).
-
Vše nej k narozkám Tay! :-) Happy Bday Taylor Swift! :-))) <3
-
Happy Birthday Tay! *14* *4* Všechno nejlepší k narozeninám Taylor! <333 *3* *4* *14*
-
VŠECHNO NEJLEPŠÍ K TVÝM DNEŠNÍM 24. NAROZENINÁM TAYLOR ALISON SWIFT! *4* Všechno nejlepší Taylor k tvým 24. narozeninám, hodně ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ, LÁSKY, ÚSPĚCHU, RADOSTI a SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ přeje Verča :-** <3 :)) :-) Všechno nejlepší k narozkám Tay! :-) Mám tě moc ráda, jsi velkým vzorem a inspirací a pro mě jsi taky vzorem a inspirací, jsi velmi talentovaná, hraješ skvěle na kytaru, (myslím že hraješ i na klavír) krásně zpíváš, máš moc hezký hlas, prostě jsi super zpěvačka, herečka a mohla bys být i modelka :-), máš na to postavu a jsi moc hezká :-). Tvá hudba je úžasná <3, mám koupené tvé nejnovější cd RED :-), které obsahuje (i předchozí alba) pořádné hity :-). Kromě sledování tvých úžasných klipů taky moc ráda sleduju tvá vystoupení a rozhovory :-) Happy Birthday Taylor! :-) Happy B-Day! :-)
-
HAPPY BIRTHDAY TAYLOR SWIFT!!!!!!!!! *14* *14* *3* *3* *4* *4* <33333333 LOVE YOU!!! *14* *14* *4* *4*
Happy B-Day Tay, Taylor, T-Swift, I love u! *4* *14* *4* <3 <3 Happy 24th B!rthday! *4* -
Ona s ní nechodí. Je tam napsaný vztah - třeba kamarádský? o.O :O