Přejít na výpis diskuzí

Taylor Swift

OSOBNOST 28.9.2007 
493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taylor je teď single... Tak jak to, že nahoře napsaný, že chodí s 2 chlapy? Ehm, ehm. *3*
  • Moment... pokud vím, tak je aktuálně single, ne? Co je to za blábol? A ke všemu jsou tam dvě jména... A s Harrym chodili mnohem dýl, ne? One je nejúžasnější zpěvačka, naprosto nejdokonalejší *14* Jí prostě nejde nezbožňovat *4* Je krásná, talentovaná a rozhodně NENÍ blbá, jak tady píšou ostatní. Hádám, že directionerky, co? Heleďte, taky jsem directionerka a Taylor naprosto totál žeru! Spoustu directionerek se stále nepřeneslo přes ten vztah s Harrym... Je to minulost a patlat se v minulosti je zbytečný, protože tím nic neovlivníte, jasný? Prostě se přeneste přes to, OK? Svýma blbýma kecama nic nezmůžete... Sakra, až jsem se naštvala! A to jsem měla bezva náladu! *16*
  • DepecheModeLoverka
    *3*
  • chodila s hodně klukama, to jo, ale tady v jejích vztazích je to přehnaný... Nemusíme věřit všemu, co se tady píše
  • Kterej blb sem napsal,že měří 177cm?Meří 180cm
  • je hezka a dobra zpevacka ale kdyz jsem se podivala s kolika chodila klukama tak se mi zatocila hlava
  • jsi nejlepší a tvoje videoklipy i písničky jsou taky nej!!!!!! *3*
  • Ziall
    blondýny jsou většinou blbky - ale Taylor je výjimka!! :)
  • Ziall
    To, že ji ty nesnášíš, neznamená, že to je blbka.. -_-
    ZALEZ HATERKO!
  • Ziall
    Právě NAOPAK Taylor nění dě... - na rozdíl skoro odevšech zpěvaček dnešní doby..
  • Ziall
    Podle čeho tak soudíš?????????????????????
  • Ziall
    Zalez blbko, co tady kecáš, že to je lež, když o ní sama nic nevíš... -_-
  • Ziall
    A na to si přišla jak???????????????????
  • *16* *16* *16* *16* *16* *16* To ty! *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • NE!!! je to blbka! prostě je to blondýna a blondýny jsou vždycky blbky! *16*
  • POZOR! nechci tě nějak urážet ale tohle je lež! a velká lež!
  • co kecáš! *11* vždyt je to blbka! nejhorší blbka kterou asi znám. je strašná prostě nechápu jak ji někdo může poslouchat!
  • Krásná,talentovaná dívka,poslouchám jí celé dny.je to super holčina:)
  • je uplná dě.. *11* *12* *12* *12* *11* *11*
  • Úžasná zpěvačka, s velkým hudebním talentem, která od mala muzicíruje, sama skládá písně, je zábavné se na ní dívat v klipech. Díky ní mám rád i country a třeba i Tima McGraw. Je až moc hezká. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit