-
prostě všechny *3*
-
red, i knew you were trouble, girl at home, safe and sound... *7*
-
44) Crazier
45) Today Was A Fairytale
46) Fearless
47) The Best Day
48) Stay Stay Stay
49) Change
50) You're Not Sorry
51) Treacherous
52) I´m only Me When I'm With You
53) Stay Beautiful ....... 54) Our Song -
35) Come Back Be Here
36) Forever And Always
37) Girl at Home
38) Haunted
39) Hey Stephen
40) Holy Ground
41) I Almost Do
42) Long Live
43) The Lucky One -
26) White Horse
27) You Belong With Me
28) Fifteen
29) Teardrops On My Guitar
30) A Place In This World
31) Speak Now
32) Begin Again
33) Breathe
34) Cold As You -
17) Love Story
18) Mean
19) Mine
20) Ours
21) Picture to burn
22) Red
23) Sparks Fly
24) Highway Don´t Care -(Tim McGraw and Taylor)
25) We Are Never Ever Getting Back Together -
8) The Moment I Knew
9) The Story Of Us
10) The Way I Loved You
11) Tim McGraw
12) Untouchable
13) 22
14) Back to December
15) I Knew You Were Trouble
16) Everything Has Changed -
ahoj já mám nejoblíbenějších 54 tak jestli chceš tak ti je napíšu ale to jak to jde popořadě tak to nějak nesouhlasí s třeba od nej... po nenej... kapiš jo a mám dotaz ty jsi doufám její fanda že jo ?.
1) If This Was A Movie
2) Marys Song (oh my my my)
3) Should've Said No
4) Starlight
5) State of Grace
6) Tell Me Why
7) The Last Time -
ahoj, jaká je její nejlepší písnička? *3*
pište návrhy ,která se vám líbí nejvíc. *14* *4* *14* *4* *14* -
Hi! *14* *14*
Tay je ta nejlepší zpěvačka, herečka, kytarista a skladatelká co vůbec může být má tolik talentu umí hrát na tolik nástrojů (benjo, ukulele, kytara, ele. kytara a piano).
CHci vám říct že podporujme ji ochraňujme a jen pro ty co jí nemaj rádi tak nesudte ji neznáte ji ona je boží a vám nic neudělala prosím chápu máte svůj názor ale nekdy to je fakt přehnaný.
Přeju ji at má čimdáltim víc fanoušku který jí chrání, podporujou pomáhají jíd dál a at má čimdáltim víc stejně úspěšných aleb a písniček a at už konečne najde toho pravýho svou životní lásku a at se jí plní sny miluju ji a vždy budu stát při ní!!!!!!! *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* -
jo naprosto souhlasím co pořát všichni máte vždyt on je idio...
-
co ty o ní víš? úúúúúplný hovn... že ano jech jí být má 180 tečka .... *16* *16* *16* miluju ji *14* *14* *14*
-
Tak ty se mi líbíš protože já mám uplně stejnej názor taky jí moc miluju a taky přeju všee nej k narozkám *1* *1* *1* *14* *14* *14* *15* *15* *15*
-
drž hub.... spíš proč on ji nenechá na pokoji takovej hnusnej teplouš *16* *16*
-
já ji taky znám a hrozně ji miluju *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* když jí vidim tak jsem ááááááááááááááh
-
víš ty co tak proč sem lezeš když jí tak nenávidíš víš je 1 000 000 000 lepší než ty sra...co poloucháš ty *16* *16* *16* *16* nech jí na pokoji je to nejlepší člověk na světě jasný
-
nooo promin já One Direction nemám ráda a em já si myslim že nejvíc jim to slušeli když byla s Taylorem Lautnerem fakt promin já jenom tak oky chápu každej má svůj názor promin *9* *9* *9*
-
Em takže proty co kdy řekly o Taylor něco jako že je třeba děvk... nebo tak něco je to hnusný pulka ztoho co je tady napsaný to myslím ty kluci s kolika chodila tak je lež protože ona není děvk... nebo tak něco víte podívejte se na takovou Lindsay Lohan tak ta jich měla 25....ooo ano 25
tak prosím tay podporujme je ta nejlepší zpěvačka, textařka, herečka a kytaristka co vůbec muže být ona je ta nejlepší na světě :D:D:D *14* *14* *15* *15* *2* *1* -
obdivuji te jak jsi silna *4*
-
Taky jsem directionerka a taylor zbožňuju , ale s harrym jim to opravdu slušelo jsem smutná , že už spolu nejsou :(