Přejít na výpis diskuzí

Taylor Swift

OSOBNOST 28.9.2007 
493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oelli
    Happy birthday!!! *3*
  • ariel
    všechno nejlepší *4*
  • Mentalista14
    Happy B-day!!! *14*
  • Taylor Je boží ♥ lepší zpěvačku jsem nepoznala a nevím jak o ní může někdo říct,že je nesympatická,nebo dokonce umělá!! *16* Nic jinýho neposlouchám, jenom jí a koukám na její koncerty na You Tube. A zajímalo by mě,proč neudělá koncert i v česku :'( *13* Taylor,prosím přijeď udělat koncert do česka! :* ♥
  • Jí je 22? *8* Vypadá na víc *1*
  • Po dlouhé době zase jedna moc talentovaná zpěvačka, která vydělává zpěvem a ne tělem. Ne jako třeba Rihanna a Lady Gaga. Jsi moc sympatická, zůstaň taková, jaká jsi a neměň se. Vykročila jsi velice správně.
  • taylor swift je má užasný hlas a taky si sama skládá texty.a hrsje na kytaru a piano tahle mladinka taylor swift jsem slyšela že dala 4 miliony dolarů na pomůcky do školy.a taky vydělala víc peněz než lady gaga víc než selena gomez a víc než rihana a víc než miley cyrus a víy než jusrin bieber.taylor swift vydělala 57milionů dolarů a ostatní je asi 40 milionů. taylor swift je mladinká a hodně nadaná.Přeji hodně štěstí do života hlavně pevné zdráví a hodně nových textů pro tvoje písně a hodně natočených filmů.TVÁ NEJVĚTŠÍ FANYNKA(nechla jsem se po tobě křtít jmenuji se nikola taylo holdová)Taylor Swift je nej! *3* *3* *3* *3* *3*
  • je to christian listorac *3*
  • prosim vás nevíte kdo je ten kluk kterej hrál ve videoklipu mine díky
  • na sto procent s tebou souhlasím
  • Jo přesně je hezká ale přijde mi taková...nevím jak to říct... jakokdyby umělá,nesympatická(umělý smích atd.) ale fakt moc hezká a má krásný hlas *3*
  • pravda... me take prijde nesympaticka
  • pawlinkalice
    je úžasná :)) Happy B-Day!! :D *14*
  • vsechno najlepsi a mov vela stesti milujem tvoj hlas
  • Absolutně s tebou souhlasím, jestli je na světě krásnější hlas, tak ať se propadnu, podle mě má nejkrásnější hlas na světě Taylor Swift a Lucka Vondráčková, nikdo jiný už mě nenapadá, je to jako pohlazení po duši. Můžu Taylor poslouchat denně třeba stokrát a nikdy se mi neoposlouchá, je to úžasná holka, tolik lásky, co se v ní skrývá a kterou šíří do světa, v tom je prostě nej *14*
  • taylor má skvělý hlas, závidím ji. *6* *1* *2* *3* *16*
  • Tay je proste neeeejj *3*
    Jeji pisne sou proste supr a ma perfektni hlas.
    Patri k tem nejlepsim.
    Me prijde simpaticka
  • leamike
    Je sice moc pěkná, al příjde mi strašně nesympatická, ale vzato zase se mi líbí její hlas a některé videoklipy.
  • Taylor Swift je úžasná má nádherný hlas a její písničky se mi moc líbí je to jediná zpěvačka od které se mi líbí všechny písničky.Držím ji palce aby těhle písniček nazpívala hodně *3* *3* *3* *4*
  • verik93
    JJ přesně tak *3* já jsem sice film Hannah Montana neviděla a to protože Miley moc nemusím, ale tak to je jenom můj názor to sem nebudeme motat *15* ale vím, že je to z tohoto filmu. Taylor Swift fakt miluju proto, jak zpívá a jaký má texty v písničkách ♥ Její hlas je prostě jedna velká slast *14* a písnička CRAZIER je fakt boží a jedna z mých nejoblíbenějších *4* Ona je sama úplně celá zlatá ♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit