Přejít na výpis diskuzí

Taylor Swift

OSOBNOST 28.9.2007 
493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kluk z klipu McGraw

Taylor mám ráda má hezký hlas a líbí se mi její texty. Mám ráda písničku Tim McGraw, možná to už tady proběhlo, ale chtěla bych se zeptat, kdo je ten herec, nebo zpěvák (prostě ten kluk, co je tam s Taylor) jak se jmenuje? Díky moc za odpověď :)
  • .........

I love this song and the very Vocal
    Poslech
  • Re: =o*KDo to je ?! pls ?

Hrála tam sama sebe asi v půlce filmu jak sou na tom country večírku nebo co to je.A zpívala tam písničku Craizer :)
  • =o*KDo to je ?! pls ?

prosimvas tu ctu v filmografii ze hrala v hannah montana nekoho jmenem Herself pokud nekdo ví kdo to v tom filmu je tak at napise na email --->>> Kamilka.kristofova@seznam.cz :) dekuji predem :) *7* *14* *3* *7* *7*
  • tfpdaa

blog-soutěž

Omlouvám se....došlo mi že vám to asi nic nenajde....tak koukněte sem http://ladyrohlik.blog.cz/ a vlevo jsou v rubrikách soutěže tak to dejte a je to tam
  • tfpdaa

blog-soutěž

Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Tay nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
    tady je odkaz....
    www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez

A tam jsou i pokyny
  • kikiinka

Facebook stránka pro všechny fanoušky

Ahojky, přidejte se a dejte "To se mi líbí" na první Facebookové stránce pro všechny české fandy Taylor! Snad se z toho stane takové shromaždiště pro všechny, kteří mají rádi její hudbu.
    http://www.facebook.com/pages/Tay lor-Swift-Team-Czech/18368037167572 3
  • stefanie555

Re: Re: ANTIFAN

jestli si neděláš pr***, tak máš pravdu..tohle by mě taky totálně vytočilo..!ale nesmíš se jí zase na druhou stranu divit.Jezdí na koncerty po celém světě a má toho už taky plný zuby a chce být doma.Ale bohužel tohle byl její zkrat.Takže jsi v právu.Ona je hvězda a má se o své fanoušky starat a né být hnusná....a určitě by jí jeden pitomej autogram nezabil..!^_^
  • písně

Já Taylor nemám moc ráda, ale některé písničky jsou dobry. *4*
  • Re: Re: Taylořino studyum

Tak hudbě se věnovala rozhodně dřív, než skončila VŠ (to bylo až v roce 2008). Konkrétně chodila na "Hendersonville High School", ale později studovala doma (viz. anglická wiki) *3*
  • luckalusy

Re: ANTIFAN

Hele neurážej ostatní ty co jsou v osobnostech jako osobnosti tak ty v životě něčeho dosáhly a něčím se proslavily tak laskavě hodnoť sama sebe a když se ti nelíbí tak si nech svůj názor pro sebe , až něčeho v životě dokážeš tak mi písni. *8*
  • Re: ANTIFAN

Taylor je úžasna zpěvačka..Navíc Moc hezká a její písničky jsou aspoň o něčem co dáva smysl..;) Kdyby se ti ani trochu nelíbila tak sem nejdeš ;)
  • Re: Oficiální stránka Taylor Swift?

taylor je kráva!!!! taylor je kráva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
  • Re: ANTIFAN

naprosto souhlasím je to naprostá kráva!!!!!!!!!!!! napsala bych to taky hůř ale nechci lamat srdce jako ona možná vám tohle dá důvod jí nenávidět:Šla jsem na její koncert byla jsem tak nadšená po koncertě jsem si šla pro autogram byla jsem poslední a ona už chtěla nastoupit do auta tak jsem zařvala taylor! a ona mi vzala deník a švihla ho na zem od té doby ji nenávidím!!!! *16*
  • Re: Re: Taylor Swift

jj mas pravdu aspon jde videt jak je uboha ze si nesezene holku co by ji hrala
  • emo-anne

Re: ??

Nene...nemyslím si ...Měla románek s Joem ale s Jessem jsou jen kamarádi ;)
  • emo-anne

Re: Taylořino studyum

Studovala normální střední akademii v tennesse..a vysokou už nestuduje...jen vím že střední dodělala a pak se začala věnovat hudbě ;)
  • kamen2443

Taylor

Taylor Swift je pste kocka *14*
  • renesmeecullen123

Taylořino studyum

Ahoj. Mam dotaz. Chtela bych vedet jakou stredni školu taylor studovala a co na ni studovala. Diky *4*
  • Re: ??

tady je treba jedno s tech vidhttp://www.youtube.com/watch?v=q WwZGkXF1rI&feature=relatedei---

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit