Přejít na výpis diskuzí

Taylor Swift

OSOBNOST 28.9.2007 
493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to super zpěvačka *4* *4* *4* !!!!
  • ..

Taylor Swift je upe super zpevacka jaka muze byt. ma skvele pisnicky!! *14*
  • Taylor

Podle mně je Taylor úžasná zpěvačka, ale má i svý chyby, ale ty má každý, takže je pro mě úžasná !!! *14*
  • kikiinka

Mine v T-music

Všichni hlasujte pro Mine v T-Music chart ať jí dostaneme co nejvíš!!!
    http://www.t-music.cz/ t-music-chart/
  • Krásná,talentovaná dívka,poslouchám jí celé dny.je to super holčina:)
    • co kecáš! *11* vždyt je to blbka! nejhorší blbka kterou asi znám. je strašná prostě nechápu jak ji někdo může poslouchat!
      • víš ty co tak proč sem lezeš když jí tak nenávidíš víš je 1 000 000 000 lepší než ty sra...co poloucháš ty *16* *16* *16* *16* nech jí na pokoji je to nejlepší člověk na světě jasný
      • Ziall
        A na to si přišla jak???????????????????
  • Její písničky neposlouchám, protože to není můj styl, ale jako osoba je mi celkem sympatická. Nejvíce se mi na ní líbí, jak podporuje mladé lidi, nebo se o to alepson snaží. Myslím, že je to jedna z mála hvězd, která si uvědomuje, že její publikum opravdu tvoří převážně mladiství.
  • Vse nejlepsi

Vsechno nejlepsi.
  • renesmeecullen123

Taylořino studyum

Ahoj. Mam dotaz. Chtela bych vedet jakou stredni školu taylor studovala a co na ni studovala. Diky *4*
    • emo-anne

Re: Taylořino studyum

Studovala normální střední akademii v tennesse..a vysokou už nestuduje...jen vím že střední dodělala a pak se začala věnovat hudbě ;)
      • Re: Re: Taylořino studyum

Tak hudbě se věnovala rozhodně dřív, než skončila VŠ (to bylo až v roce 2008). Konkrétně chodila na "Hendersonville High School", ale později studovala doma (viz. anglická wiki) *3*
  • Dlouho jsem proti Tay nic neměla,i když nemůžu country vystát...Ale to,co dělá už se moc přehlížet nedá.Chápu fanoušky,že do mě začnete třeba něco šít,ale možná by jste se nad ní měli zamyslet.Rozhodně vám jí nevyvracím,ale a pardon,že to říkám,je to k*áva...Nebo spíše š*tka.Teda alespoň se tak chová.Nemám ráda Miley nebo nějakou jinou Disney hvězdičku,ale Mil se píše,že je to k*rva a Taylor je andílek,ale kde je pravda?Je to spíš přesný opak.Že je Miley zasnoubená,to ví asi každý,že má jednoho přítele...A Taylor?Mám je všechny vyjmenovávat?Radši ne,ale rozejde se s Harry a už balí Bradleyho Coopera,kdo bude příště?Tay vypadá jako učiněný andílek,ale není.Taylora Lautnera vlastně využívala a to mi jako fakt vadí,protože ho mám ráda...Ne jako vlčka,ale celkově.On jí první poslední,končíje diamantovými naušnicemi,které si vzala a dala mu kopačky.Holka si to chytře udělala.Ta má zářezů.
    PRO FANOUŠKY:Vyslovila jsem svůj názor,který mi nikdo nevezme,který není nijak zvlášť vulgární,který je pravda.Ať si to každý přebere,jak chce.Vyložte si to,jak chcete a za pravdu mi dát nemusíte,ale pravda to JE!
    • Ty blbko, co máš místo mozku? Št*tka je Miley, ne Taylor a kde si prosimtě přišla k tomu, že něják využívala Lautnera?!!?
      A proč všichni pořád do háje řešíte, s kým vším chodila atd...Měli by ste ji soudit podle toho, jakou dělá hudbu a ne kvůkli takovým kravinám. Není to vaše věc s kým chodí a nesnášet ji jen kvůli tomu, že měla víc kluků je vrchol vaší blbosti a důkaz toho že ste žárlivý blbky bárbíny..
    • Máš pravdu .... Chodí jen s těma na vrcholu :D
    • luckily
      Na to kolik má, je asi šest kluků dost, ale já to prostě beru tak, že hledá a holt nemá takové štěstí jako Miley, která si pro sebe urvala pardání kusanec.♥ Taylor má tu smůlu, že je celebrita, kdyby nebyla, tak nikdo neřeší, kolik měla kluků atp. A navíc, bulvár toho nakecá a přitom to nemusí být ani pravda, zrovna takovým časopisům či webům bych moc nevěřila.
      Pokud se nepletu, tak Taylor a Taylor jsou už kamarádi, prostě se přes to přenesli.
      Samozřejmě ti tvůj názor neberu, je to tvůj názor a na něj máš právo, ale říkat jí, že je št*tka, je už dost silné slovo.
  • kikiinka

Facebook stránka pro všechny fanoušky

Ahojky, přidejte se a dejte "To se mi líbí" na první Facebookové stránce pro všechny české fandy Taylor! Snad se z toho stane takové shromaždiště pro všechny, kteří mají rádi její hudbu.
    http://www.facebook.com/pages/Tay lor-Swift-Team-Czech/18368037167572 3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit