-
Love U Taylor! I want to visit your concert!!! <333 :-))) :** Happy B-Day Tay :-) :-* <3 Všechno nejlepší k narozeninám <3 :-).
-
Úžasná zpěvačka, s velkým hudebním talentem, která od mala muzicíruje, sama skládá písně, je zábavné se na ní dívat v klipech. Díky ní mám rád i country a třeba i Tima McGraw. Je až moc hezká. *4*
-
-
POZOR! nechci tě nějak urážet ale tohle je lež! a velká lež!
-
-
Zalez blbko, co tady kecáš, že to je lež, když o ní sama nic nevíš... -_-
-
-
-
I <3 U Taylor :))) *14* *14* *14* you're so beautiful in my eyes *14*
-
Taylor Swift
Ahojky Taylor Swift je hezká a má hezkou písničku Love Story já si jí pouštim pořád dokola...hihi...a mám krásné vlasy...:-* *3* *14* -
Milujem tvoje piesne a texty. *14* *14* *14* *14* *14*
tak teda vsetko naj ( I love your songs and texts, so therefore everithing most) *1* -
:-)
Jo Taylor hrála ve filmu Hannah Montana The Movie a zpíva strašně hezky. *4* -
Pro Tay můžete hlasovat na http://viscovim.blog.cz/1308/hitparada-novinek-i-starsich-pisni-2-dil
-
Tay je prostě vždy a všude úžasná :*
-
-
no jasne je to d!vka *11*
-
-
A podle čeho tak soudíš, by mě zajímalo?????????????????????????????? :DDDD
co to kecáš za blbosti... :DDD právě NAOPAK vždyť Taylor je jedna z mála mladých zpěvaček dnešní doby, co ze sebe nedělá št*tku.
A ty seš asi jen další malá, hloupá directionerka, co Tay nenávidí, protože chodila s tvým milovaným Harrym, nemám pravdu? :)) -,-
To, že jí nesnášíš neznamená, že je to d*vka.
A než ji začneš soudit a nadávat, zkus si třeba napřed poslechnout nějáké její písničky a pak kecej blbosti :)Suď jí podle hudby, ne podle toho, kolik kluků jí zlomilo srdce :) -,-
Veselé Vánoce
s pozdravem Earendilka :* :) -
-
cO FURT MÁŠ S 1D každý co nesnáší Taylor miluje Harryho že já třeba Taylor tež nesnáším a taky nesnáším Harryho.
Tak ji nesnáší a co a není to jen v písniček (podle mě) je to taky v tom jestli se ti líbí nebo nelíbí její chování a nebo tak něco. -
To bylo na mě ?? *4*
-
-
neee, to bylo na liku *4*
-
-
Oki, já se totiž taky Tay ´´zastávám´´ :))
-
-
-
-
...hele,je to tvůj názor,to já ti neberu,asi ji nemas v oblibe: *7* ,ale NENÍ mno a v každém případě i kdyby byla,tak s tím nikdo nic neudělá a nic se na ní ,na jejím vzhledu a jak zpívá,apod. NEZMĚNÍ *14* *1*
-
-
-
Taylor je úžasná!!! má krásný hlas,umí zpívat,do písniček vkládá emoce,nechápu jak ji můžete nadávat??!! tolik toho dokázala,má hezký vzhled.Není namyšlená,je pohodová,její písničky jsou boží♥ krásně se poslouchají. A když jí někdo nemusí,tak jí neposlouchejte! nemusíte jí nadávat! je skvěláááááá
-
Miuju:-*
Miluju její písničky ted jsem objevila další upa skvělou You belong with me! Onáá je prostě užásná *14* -
-
je nejlepšííííí
ona je nejlepšííííí je fakt supr a písničky ma nejlepšííí na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *4* *4* *4* *3* *4* *4*
-