-
Ona je krasna hezka talentovana inteligentni nadherna suprova užasna nej nej nej ona neni modelka diť je tak hezka a ještě bbvb si blbec/a si ditretni si nelečialny
-
-
je uplná dě.. *11* *12* *12* *12* *11* *11*
-
-
Právě NAOPAK Taylor nění dě... - na rozdíl skoro odevšech zpěvaček dnešní doby..
-
Podle čeho tak soudíš?????????????????????
-
-
-
HAPPY BIRTHDAY TAYLOR SWIFT!!!!!!!!! *14* *14* *3* *3* *4* *4* <33333333 LOVE YOU!!! *14* *14* *4* *4*
Happy B-Day Tay, Taylor, T-Swift, I love u! *4* *14* *4* <3 <3 Happy 24th B!rthday! *4* -
Všechno nejlepší k narozeninám hodně štěstí a zdrávý přeje Týnuše!! *15*
Happy birthday happy birthday wishes Týnuše. *4* -
VŠECHNO NEJLEPŠÍ K TVÝM DNEŠNÍM 24. NAROZENINÁM TAYLOR ALISON SWIFT! *4* Všechno nejlepší Taylor k tvým 24. narozeninám, hodně ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ, LÁSKY, ÚSPĚCHU, RADOSTI a SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ přeje Verča :-** <3 :)) :-) Všechno nejlepší k narozkám Tay! :-) Mám tě moc ráda, jsi velkým vzorem a inspirací a pro mě jsi taky vzorem a inspirací, jsi velmi talentovaná, hraješ skvěle na kytaru, (myslím že hraješ i na klavír) krásně zpíváš, máš moc hezký hlas, prostě jsi super zpěvačka, herečka a mohla bys být i modelka :-), máš na to postavu a jsi moc hezká :-). Tvá hudba je úžasná <3, mám koupené tvé nejnovější cd RED :-), které obsahuje (i předchozí alba) pořádné hity :-). Kromě sledování tvých úžasných klipů taky moc ráda sleduju tvá vystoupení a rozhovory :-) Happy Birthday Taylor! :-) Happy B-Day! :-)
-
-
Tak ty se mi líbíš protože já mám uplně stejnej názor taky jí moc miluju a taky přeju všee nej k narozkám *1* *1* *1* *14* *14* *14* *15* *15* *15*
-
-
Happy Birthday Tay! *14* *4* Všechno nejlepší k narozeninám Taylor! <333 *3* *4* *14*
-
Vše nej k narozkám Tay! :-) Happy Bday Taylor Swift! :-))) <3
-
00
Az na to ze ona s joem nespala.....tak ji nemame radi ty treba ano ale jak vidis polovina lidi na ni nadava....nezpiva spatne ale proste chodila s joem a ztrapnila ho.....to staci aby jsme ji nemely radi....KRAVA JEDNA....ma co ji patri....!!!! -
-
Re: 00
Já mám ráda i Joa i Taylor...a můžeš mi říct čím ho ztrapnila?Vždyt on ses ní rozešel.. -
-
Re: Re: 00
Tím ze ona mela v ruce kena a barbinu a cosi rikala ze ten ken je joe a neco na nej nadavala a ta barbina byla ona tim ho ztrapnila a jeste to rekla na koncerte.....na jejiim koncerte....rekla to proto protoze se s ni joe rozesel po telefonu...!!!! -
-
Re: Re: Re: 00
co kecas rozumis anglictine vubec ona tam rikala ze tam ma telefon a si snim nic nezacina
-
-
-
-
bože bože
lidi Taylor s Joem ani s Nickem nespala a to z prostého duvodu a to je to ,že pokud jste si nevšimli tak kluci (Kevin Joe a Nick)nosí prstýnky ´´čistoty´´(nevím jak jinak jsem to měla nazvat) to znamená ,že odmítají sex před svatbou navíc jsou vychováváni v křestanský rodině ....nevim jestli to opravdu dodržují ,ale já bych jim to snad i věřila mluví o tom totiž dost otevřeně a nestydí se za to *4* -
-
Re: bože bože
ale ona taky nosi prsten cistoty! -
je to LEŽ kevin i joe přišli o panictvý prstýnky "čistoty" mají jen proto aby byly zajímavější -
máš pravdu!!!
-
-
HAPPY BIRTHDAY TAYLOR! <3 <33 <3 :-) :-) Všechno nejlepší k tvým 24. narozeninám Tay <3 :)).
-
Ahoj co si myslíte o tom že Brenton Thwaites (ne)randí s Tay to co tady na osobnostech psali já ten článek nějak nechápu chudáček Tay jestli o ní zase něco psali nějakej bulvár *16* *16* *16* *13* *13*
-
-
Nic spolu neměli a nemají :) jen hrají ve stejném filmu: The Giver :)
-