Přejít na výpis diskuzí

Taylor Swift

OSOBNOST 28.9.2007 
493 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taylor a Katy jsou nejlepší <3
    • Bez urážky ale jenom TAY *14* *14* *15* *15* *2* *2*
  • Nechápu proč se začali fanoušci Katy a Taylor nenávidět. Je to mezi nima. A navíc bych to neviděla, tak černě. Myslím, že to spíš nafoukli novináři. A ony to taky nebudou rozvracet, když jim to pomáhá v prodeji. Nebude náhoda, že tenhle "boj" začal před vydáním alba Taylor, když Katy začala chodit s Johnem už v roce 2012.
  • Mám rada Taylor Swift ale Katy Perry nemusim
  • Vím že měla Taylor narozeniny před měsícem a něco, konkrétně 13. prosince, ale nepopřála jsem jí tady, tak bych jí chtěla dodatečně popřát všechno nejlepší k narozeninám, so, I wish you a very very HAPPY BIRTHDAY TAYLOR!!!♥ =)) You're great and very talented singer and songwriter! =)
  • trochu jsem poopravila ty vztahy :) čekám jen na schválení :) doopravdy měla vztah jenom s Jake Gyllenhaal, Taylor Lautner, Joe Jonas, Harry Styles, John Mayer a Conor Kennedy *3*
    • Ahoj hele ty vztahy chce to přidat toho Conora kennedyho a odebrat ty
      ( Toby Hemingway, Cory Monteith, Chord Overstreet) a chodila stim Lucasem tillem nebo ne? prosííím pouprav to já to nějak neumím *13* *13* *13* *13* děkuju seš hodná
      • už jsem to poupravila :) jen čekám na schálení :) vždycky to trvá hrozně dlouho :(
    • výborně:))
    • Oky naprosto souhlasim jsem opravdu její velký fanda ale to neznamená že ji nějak kryju ale opravdu fak jenom tyhle nedělejte z toho vědu vždyt je to jedno na vztahách nezáleží je to její věc a naprosto s tebou souhlasim *15* *15* fakt jich bylo jenom 6
  • Taylor je super *1*
  • Vsechno nejlepsi!!

vse nejlepsi k narozeninam ....=) *14* *14*
  • taylor ta pisnicka bad blood je skvela s tim kedrikem lamarem cau *1*
  • Taylor mám ráda, dělá pěknou muziku a na svůj věk je fakt dobrá a chytrá a nemá v hlavě vykydáno jako jiný!!!!
  • ..

Taylor je prostě úžasná zpěvačka, myslím že i správná holka... no co víc dodat..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší