-
Proč tam je Selena Gomez??????????????????????????????????? *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
-
Taylor
Vše nej Taylor!:) *3* -
Ahhh Taylor dneska mas narozeniny a chtela bych ti poprat : vsechno nejlepsi k narozeninam!!!!!!♥chci tim rict HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♡♡♡♡♡♡♡mam strasne moccc rada si nejlepsi!!!!!!! A o tvych pisnicek nebudu nic rikat protoze me napada jenom jedno slovo DOKONALE!
-
Hele , je dost ubohý , jak jí od tý doby co chodila s Harrym všichni nenáviděj !!! Je to trapný , tak toho laskavě nechte !!! Ona je super zpěvačka *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
jo naprosto souhlasím co pořát všichni máte vždyt on je idio...
-
Jo, myslíte si snad, že Harry by chodil s váma nebo co?? Je to její věc kým chodila a chodí, tak se jí do toho nepleťte blbky.
-
Když je tak super tak proč všechny písničky píše o svejch rozchodech?? *1*
-
-
Poslechni si opravdu VŠECHNY její písničky, když tvrdíš, že jsou všechny o rozchodech. ;)
-
-
-
Před měsícem měřila ještě 180cm a ted 176cm tak se už rozhodnete nic ve zlým :-))))))))
-
-
Pořád je dost vysoká, tak to je jedno, ne? :D
-
-
To máš pravdu :)
-
-
ahoj právě oní dělám referát a nevím jak se její jméno čte. *4* *3* *6* *5* *9* *13* *12* *2* *2* *1* *1* *1* *14* *3* *4* *13*
Jsi boží Taylor!!!!! a ty jsi *ráva selkatbritavria nic ve zlím -
-
Proč by to měla být *ráva? *16*
-
-
-
=o*KDo to je ?! pls ?
prosimvas tu ctu v filmografii ze hrala v hannah montana nekoho jmenem Herself pokud nekdo ví kdo to v tom filmu je tak at napise na email --->>> Kamilka.kristofova@seznam.cz :) dekuji predem :) *7* *14* *3* *7* *7* -
-
JJ přesně tak *3* já jsem sice film Hannah Montana neviděla a to protože Miley moc nemusím, ale tak to je jenom můj názor to sem nebudeme motat *15* ale vím, že je to z tohoto filmu. Taylor Swift fakt miluju proto, jak zpívá a jaký má texty v písničkách ♥ Její hlas je prostě jedna velká slast *14* a písnička CRAZIER je fakt boží a jedna z mých nejoblíbenějších *4* Ona je sama úplně celá zlatá ♥
-
-
Absolutně s tebou souhlasím, jestli je na světě krásnější hlas, tak ať se propadnu, podle mě má nejkrásnější hlas na světě Taylor Swift a Lucka Vondráčková, nikdo jiný už mě nenapadá, je to jako pohlazení po duši. Můžu Taylor poslouchat denně třeba stokrát a nikdy se mi neoposlouchá, je to úžasná holka, tolik lásky, co se v ní skrývá a kterou šíří do světa, v tom je prostě nej *14*
-
-
Re: =o*KDo to je ?! pls ?
Hrála tam sama sebe asi v půlce filmu jak sou na tom country večírku nebo co to je.A zpívala tam písničku Craizer :)
-
-
máš dobré písničky třeba shake it off nebo blank space
-
jo jsem Directionerka,ale udělaala vám snad ta holka něco ?
Má ůžasně písničky je celkem i pěkná a úspěšná talentovana mámji ráda jako zpěvačku i jako osobnost :D to že chodila poměrně s více kluky než je normální neznamená že je to dě..a!! uvědomuje si že ji tím ubližuete? Ta holka alespon něco dokázala :D:D takže NoH8 please ! :) -
Vše nejj Taylor. Mám jí moc ráda
-
Je hezké psát o Taylor, jak je d.... Balí Bradlyho Coopera? A odkdy vůbec bulváry píšou pravdu? To, že Tay píše o svých ex písničky? A řekněte mi, který umělec, který si píše své vlastní písničky, nepíše o lásce a o svých zkušenostech. No a myslím si, že je taky rozdíl v tom, jak se která z nich chová. Nic proti Miley nemám, ale to, že o Tay říkáte, jak je d.... a Miley je jen zbytečně obviňována... Miley má prostě jen větší štěstí, co se týče vztahů. Taylor měla v posledních 6-ti letech 6 přítelů, to je taky něco, co by jsme si měli ujasnit. Takže asi tak :)