Přejít na výpis diskuzí

Taylor Swift

OSOBNOST 28.9.2007 
493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co to placas

co to placas?? ze se vyspala s nickem jonasem to je blbost ne????? to by se s nim asi joe nebavil a ako chovaj se upa normalne ako vystupuj atd... tak newim kde si to vzala........???????? *8* *8* *8*
  • Závist

Z některých z vás jde uplná závist *15*
  • LucyVeve
    Všechno nej, taky slavím ale svátek
  • ............

nevim co vám hrabe!!! náhodou je taylor skvělá!!! co je na tom že chodila s joem!!! těch eště bude!!!
    TOTÁLNĚ NECHÁPU JEJÍ ODPŮRCE!!! *16* *4* *3*
  • Změnte ji tu fotku je strašná !
    • jestli se ti nelíbí, tak se na ní nedívej a běž radši poslouchat svoje milované One Direction :)) :*****
      • Ty tu radši nic nepiš,když se jí nelíbí tak se ji nelíbí tak co ti je.
  • Písničky má některé dobré ale jinak ji nenávidím. *10*
    • a to jako proč ty ji ani neznaš tak Shat UP
      • Za prvé nauč se psát ,a je to můj názor stejně jako jiní píší komentáře u jiných celebrit tak tohle je můj,a ne nezmlknu ale čtu někde o ní a ikdyž je hodná to jo ale na mě až moc.Takže ty zmlkni. *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Píše se to shut up
  • :0*

Ehm...tak si to tu tak ctu, a pls co bylo s tema nejakyma panenkama ??? *7* Nejak mi to uslo... predem dik za odpoved *4*
    • baxy

Re: :0*

ona prostě držela panenku Joa a sebe a říkala "hele tahle panenka má i telefon může se rozejít s další panenkou " a pak říkala jakože na svou poanenku "nikdy se sním už nestýkej rozumíš ? " *16*
  • J dobrá :)

Objevila sem jí nedávno,když sem viděla její klip na očku....zpívá docela pěkně,hlas má vážně hezkej...akorát by toho nemusela tolik míchat to country a tak,inak je vážně dobrá :-)
    • Re: J dobrá :)

Ono to bude asi tím, že Taylot je country zpěvačka. Není popová, ale jelikož by v Evropě s country neuspěla, protože tady jsou lidé značně omezení, tak její hudba podstupuje popový remix. Je to stejný princip, na který přišla před lety Shania Twain a získala si svět. *3*
  • Jak to může měřit 180 cm? :'D ta nemá ani 170 :D
    • co ty o ní víš? úúúúúplný hovn... že ano jech jí být má 180 tečka .... *16* *16* *16* miluju ji *14* *14* *14*
  • barca9966

taylorswift96.blog.cz

taylorswift96.blog.cz *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit