-
je cool
ahoj moc taylor neznám ale hraje ve vilmu hannah montana ve filmu a tak jsem si ji moc oblíbyla a take mam její plakát a tam vipadá krásně *14* *14* -
prosím
ahojky lidičky...asi máte rádi taylor jako já:D
tak hlasnete pls tady-
http://simikov-dva.blog.cz /0906/9-kolo-soncelebritu
pro ♥majuska♥ s Taylor Swift....
byla bych vám mocinky vděčná *3* *1* *14* prosím... -
Vše nej, snad se ti árek od Harryho k nározkám líbí :D, ale dej mu taky nějaký čas na kluky, skoro se s nima už nevída
-
Unfortunate girl most people already know what you're whore ... it's time to build a better reputation *1*
-
-
a pro tebe nastal čas kdy si sebereš caky paky a dostaneš rozum :*
-
-
Taylor-sbírka
Mrkněte na www.littlebuffy.blog,cz tam prodávám sbírku Taylor swift *4* -
...
vypadá jako čínanka a má kvíkavej hlas =P=D -
-
Re: ...
cinani sou zluty jestli to nevis ty zaostance
-
-
Best
Taylor je ta nejlepsí zpevačka vypada jak anděl a nadherně zpívá *14* *14*.mam jeji plakat na kterym vypada fakt suprově a ty jeji pisnčky sou taaaak nadhernýýý.Kdyz sem ji videla ve filmu hannah montana tak vypadal a spivala faaaakt bozsky:-d *3* *3* *3* proste je tio pro me ta nej zpevacka ktera ma neco v hlavě a ma nadherny pisničky. *4* *4* *4* *3* *14* *14* *14* -
ONA CHODÍ S LUCASEM??
Ahojte všichni mám menší dotaz , chdí taylor s Lucasem Tillem??
Líbali se totiž v její písničce you belong with me *15* *15* -
-
Re: ONA CHODÍ S LUCASEM??
taylor nechodi s lukasem ona chodi s taylorom lautnerom su obrasky na google -
-
Re: Re: ONA CHODÍ S LUCASEM??
nechodí s taylorem.. pouze ho pozvala na svuj koncert v chicagu. Jinak se prý doopravdy s tím co tipujete.. -
-
Re: Re: Re: ONA CHODÍ S LUCASEM??
UŽ s ním nechodí:D
-
-
-
Re: ONA CHODÍ S LUCASEM??
Hm, vem si že Enrique Iglesias *14* *14* *14* codí s modelkou a tenistkou Annou Kurnikovovou nebo jk se jmenuje, a v každé písničce má jinou babu *15* Takže spolu vůbec chodit nemusí *5* *4*
-
-
Super zpěvačka
Taylor Swift je fakt dobrá!!! *1* *1* -
jako podle pravdy pisnicky ma dobry oskliva je ale zase nikdo za to nemůže jak vypada ps podle me vypada jak mys *14* *14*