-
Ahoj, chtěl bych vás poprosit o hlas pro Taylor - Shake It Off v hudební anketě na: http://viscovim.blog.cz/1410/top-9-11
Předem díky :) -
-
To bylo na mě ??? : *4*
-
-
Hlasujte pro Tay ať nevypadne!!!!! :)
tady --> http://www.kissjiznicechy.cz/kissparada/
a tady --> http://www.kisshady.cz/kissparada/
*4* -
Shake It Off !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *14*
-
-
Haters gonna hate hate :D
-
-
spíš haters gonna ignore :)
-
-
-
Ahoj co si myslíte o tom že Brenton Thwaites (ne)randí s Tay to co tady na osobnostech psali já ten článek nějak nechápu chudáček Tay jestli o ní zase něco psali nějakej bulvár *16* *16* *16* *13* *13*
-
-
Nic spolu neměli a nemají :) jen hrají ve stejném filmu: The Giver :)
-
-
Ahoj nevíte někdo jak změnit profilovku protože mi tadyy přijde jiná prosím poradte a nechte me to udelat protože mám uplne užasnou fotku takovou jak vypada ted ale u Miley Cyrus ro jde změnit prosííííííííííííím děkuji *3* *3* *3* *3* *3*
-
trochu jsem poopravila ty vztahy :) čekám jen na schválení :) doopravdy měla vztah jenom s Jake Gyllenhaal, Taylor Lautner, Joe Jonas, Harry Styles, John Mayer a Conor Kennedy *3*
-
-
Ahoj hele ty vztahy chce to přidat toho Conora kennedyho a odebrat ty
( Toby Hemingway, Cory Monteith, Chord Overstreet) a chodila stim Lucasem tillem nebo ne? prosííím pouprav to já to nějak neumím *13* *13* *13* *13* děkuju seš hodná -
-
už jsem to poupravila :) jen čekám na schálení :) vždycky to trvá hrozně dlouho :(
-
-
výborně:))
-
Oky naprosto souhlasim jsem opravdu její velký fanda ale to neznamená že ji nějak kryju ale opravdu fak jenom tyhle nedělejte z toho vědu vždyt je to jedno na vztahách nezáleží je to její věc a naprosto s tebou souhlasim *15* *15* fakt jich bylo jenom 6
-
-
Nikdy jsem Taylor Swift neměla ráda. Ale teď mi přijde milá, celkem roztomilá blondýnka. Má hezký hlas a hezké písně. Na můj vkus má ve sloupku ,vztahy' až moc kluků, ale jinak dávám palec nahoru.:-)
-
Proboha, ona neměla tolik vztahů! Měla ŠEST vztahů.
-
ahoj, jaká je její nejlepší písnička? *3*
pište návrhy ,která se vám líbí nejvíc. *14* *4* *14* *4* *14* -
-
Ahoj :) Všechny jsou nejlepší, ale jestli chceš nějakou konrétní, tak zkus All Too Well a jestli chceš něco "crazy", zkus 22 :)
Ráda poznávám další Swiftie :) -
prostě všechny *3*
-
red, i knew you were trouble, girl at home, safe and sound... *7*
-
44) Crazier
45) Today Was A Fairytale
46) Fearless
47) The Best Day
48) Stay Stay Stay
49) Change
50) You're Not Sorry
51) Treacherous
52) I´m only Me When I'm With You
53) Stay Beautiful ....... 54) Our Song -
-
55)Safe And Sound
56)Invisible
57)Last Kiss
58)Last Christmas
59)All Too Well
60)Drops Of Jupiter
61) Sweeter Than Fiction
62)Sad Beautiful Tragic
-
-
35) Come Back Be Here
36) Forever And Always
37) Girl at Home
38) Haunted
39) Hey Stephen
40) Holy Ground
41) I Almost Do
42) Long Live
43) The Lucky One -
26) White Horse
27) You Belong With Me
28) Fifteen
29) Teardrops On My Guitar
30) A Place In This World
31) Speak Now
32) Begin Again
33) Breathe
34) Cold As You -
17) Love Story
18) Mean
19) Mine
20) Ours
21) Picture to burn
22) Red
23) Sparks Fly
24) Highway Don´t Care -(Tim McGraw and Taylor)
25) We Are Never Ever Getting Back Together -
8) The Moment I Knew
9) The Story Of Us
10) The Way I Loved You
11) Tim McGraw
12) Untouchable
13) 22
14) Back to December
15) I Knew You Were Trouble
16) Everything Has Changed -
ahoj já mám nejoblíbenějších 54 tak jestli chceš tak ti je napíšu ale to jak to jde popořadě tak to nějak nesouhlasí s třeba od nej... po nenej... kapiš jo a mám dotaz ty jsi doufám její fanda že jo ?.
1) If This Was A Movie
2) Marys Song (oh my my my)
3) Should've Said No
4) Starlight
5) State of Grace
6) Tell Me Why
7) The Last Time -
-
jo jsem její fanda. *14* .nebudu přece líst na stránky někoho koho ráda nemám *4*
a díky všem za tipy *3*
mě se nejvíc líbí písnička Starlight *14*
-
-
-
Hi! *14* *14*
Tay je ta nejlepší zpěvačka, herečka, kytarista a skladatelká co vůbec může být má tolik talentu umí hrát na tolik nástrojů (benjo, ukulele, kytara, ele. kytara a piano).
CHci vám říct že podporujme ji ochraňujme a jen pro ty co jí nemaj rádi tak nesudte ji neznáte ji ona je boží a vám nic neudělala prosím chápu máte svůj názor ale nekdy to je fakt přehnaný.
Přeju ji at má čimdáltim víc fanoušku který jí chrání, podporujou pomáhají jíd dál a at má čimdáltim víc stejně úspěšných aleb a písniček a at už konečne najde toho pravýho svou životní lásku a at se jí plní sny miluju ji a vždy budu stát při ní!!!!!!! *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14*