-
Em takže proty co kdy řekly o Taylor něco jako že je třeba děvk... nebo tak něco je to hnusný pulka ztoho co je tady napsaný to myslím ty kluci s kolika chodila tak je lež protože ona není děvk... nebo tak něco víte podívejte se na takovou Lindsay Lohan tak ta jich měla 25....ooo ano 25
tak prosím tay podporujme je ta nejlepší zpěvačka, textařka, herečka a kytaristka co vůbec muže být ona je ta nejlepší na světě :D:D:D *14* *14* *15* *15* *2* *1* -
obdivuji te jak jsi silna *4*
-
Taylor je teď single... Tak jak to, že nahoře napsaný, že chodí s 2 chlapy? Ehm, ehm. *3*
-
Moment... pokud vím, tak je aktuálně single, ne? Co je to za blábol? A ke všemu jsou tam dvě jména... A s Harrym chodili mnohem dýl, ne? One je nejúžasnější zpěvačka, naprosto nejdokonalejší *14* Jí prostě nejde nezbožňovat *4* Je krásná, talentovaná a rozhodně NENÍ blbá, jak tady píšou ostatní. Hádám, že directionerky, co? Heleďte, taky jsem directionerka a Taylor naprosto totál žeru! Spoustu directionerek se stále nepřeneslo přes ten vztah s Harrym... Je to minulost a patlat se v minulosti je zbytečný, protože tím nic neovlivníte, jasný? Prostě se přeneste přes to, OK? Svýma blbýma kecama nic nezmůžete... Sakra, až jsem se naštvala! A to jsem měla bezva náladu! *16*
-
-
Taky jsem directionerka a taylor zbožňuju , ale s harrym jim to opravdu slušelo jsem smutná , že už spolu nejsou :(
-
-
nooo promin já One Direction nemám ráda a em já si myslim že nejvíc jim to slušeli když byla s Taylorem Lautnerem fakt promin já jenom tak oky chápu každej má svůj názor promin *9* *9* *9*
-
-
-
*3*
-
Kterej blb sem napsal,že měří 177cm?Meří 180cm
-
je hezka a dobra zpevacka ale kdyz jsem se podivala s kolika chodila klukama tak se mi zatocila hlava
-
-
chodila s hodně klukama, to jo, ale tady v jejích vztazích je to přehnaný... Nemusíme věřit všemu, co se tady píše
-
-
jsi nejlepší a tvoje videoklipy i písničky jsou taky nej!!!!!! *3*
-
Krásná,talentovaná dívka,poslouchám jí celé dny.je to super holčina:)
-
-
co kecáš! *11* vždyt je to blbka! nejhorší blbka kterou asi znám. je strašná prostě nechápu jak ji někdo může poslouchat!
-
-
víš ty co tak proč sem lezeš když jí tak nenávidíš víš je 1 000 000 000 lepší než ty sra...co poloucháš ty *16* *16* *16* *16* nech jí na pokoji je to nejlepší člověk na světě jasný
-
A na to si přišla jak???????????????????
-
-
-
Úžasná zpěvačka, s velkým hudebním talentem, která od mala muzicíruje, sama skládá písně, je zábavné se na ní dívat v klipech. Díky ní mám rád i country a třeba i Tima McGraw. Je až moc hezká. *4*
-
-
POZOR! nechci tě nějak urážet ale tohle je lež! a velká lež!
-
-
Zalez blbko, co tady kecáš, že to je lež, když o ní sama nic nevíš... -_-
-
-