-
VŠECHNO NEJLEPŠÍ K TVÝM DNEŠNÍM 24. NAROZENINÁM TAYLOR ALISON SWIFT! *4* Všechno nejlepší Taylor k tvým 24. narozeninám, hodně ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ, LÁSKY, ÚSPĚCHU, RADOSTI a SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ přeje Verča :-** <3 :)) :-) Všechno nejlepší k narozkám Tay! :-) Mám tě moc ráda, jsi velkým vzorem a inspirací a pro mě jsi taky vzorem a inspirací, jsi velmi talentovaná, hraješ skvěle na kytaru, (myslím že hraješ i na klavír) krásně zpíváš, máš moc hezký hlas, prostě jsi super zpěvačka, herečka a mohla bys být i modelka :-), máš na to postavu a jsi moc hezká :-). Tvá hudba je úžasná <3, mám koupené tvé nejnovější cd RED :-), které obsahuje (i předchozí alba) pořádné hity :-). Kromě sledování tvých úžasných klipů taky moc ráda sleduju tvá vystoupení a rozhovory :-) Happy Birthday Taylor! :-) Happy B-Day! :-)
-
-
Tak ty se mi líbíš protože já mám uplně stejnej názor taky jí moc miluju a taky přeju všee nej k narozkám *1* *1* *1* *14* *14* *14* *15* *15* *15*
-
-
HAPPY BIRTHDAY TAYLOR SWIFT!!!!!!!!! *14* *14* *3* *3* *4* *4* <33333333 LOVE YOU!!! *14* *14* *4* *4*
Happy B-Day Tay, Taylor, T-Swift, I love u! *4* *14* *4* <3 <3 Happy 24th B!rthday! *4* -
Všechno nejlepší k narozeninám hodně štěstí a zdrávý přeje Týnuše!! *15*
Happy birthday happy birthday wishes Týnuše. *4* -
Vše nejj Taylor. Mám jí moc ráda
-
Happy Birthday Taylor! *14* *14*
-
verry happy B-day :3
-
Všechno nejlepší :)))))))
-
ľudia, opravte si to. ako môže chodiť so Selenou. Preboha. -_-
-
-
Ona s ní nechodí. Je tam napsaný vztah - třeba kamarádský? o.O :O
-
Taky to nechápu! Jsou to jen kamarádky :)
-
-
je to super zpěvačka *4* *4* *4* !!!!
-
je to super zpěvačka *4* *4* *4* !!!!