-
ble ta je hnusná *12* *12* *12* *16* *16* *16* *11* *11* *11* *10* *10* *10* *13* *13* *13* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *7* *7*
-
-
koukni se na sebe blbko :))
-
asi přesně stejně jako ty? že ??!!! *16* *16* *16* *16*
-
-
-
Ahojte Prosím like na stránku o Caře :) https://www.facebook.com/caradelevingnefansforever *4*
-
Skvělé zpívá,dobře vypadá..Ale ať si konečně najde někoho s kým bude dýl...:/...
-
Taylor je úžasná!!! má krásný hlas,umí zpívat,do písniček vkládá emoce,nechápu jak ji můžete nadávat??!! tolik toho dokázala,má hezký vzhled.Není namyšlená,je pohodová,její písničky jsou boží♥ krásně se poslouchají. A když jí někdo nemusí,tak jí neposlouchejte! nemusíte jí nadávat! je skvěláááááá
-
taylor je heska ma nebespečni vlasi takové zakroucené
-
Já bych neřešila její milostný románky, je to její věc a začít jí nenávidět jen kvůli tomu, že chodila s nějakým Harrym je vážně na hlavu. Důležitější je to, že je to skvělá zpěvačka, úspěšná a zdá se mi, že je i velice skromná.
-
-
Konečně někdo normální!
-
Tobě se zdá skromná?? co?! *8*
Neřikám, že je špatná nebo že ji nenávidim - ze začátku sem jí měla ráda - ale pak začala psát ty rozchodový písničky a já na ní změnila názor... Podle mě se chová jak malej spratek... -
-
Spratci jsou spíš ty nechutné štětkozpěvačky které jsou teď všude jako např. Miley Cyrus, Lady GaGa, Nicky Minaj atd...
Taylor nech na pokoji, je jedna z mála zpěvaček co se chovají jak normální lidi a jsou v pohodě, takže klídek.... -
Hlavně, že do té doby, než začala chodit s Harrym, tak jí nikdo neřešil a najednou jí všichni "neměli rádi už od začátku". ;)
-
ty tvoje "rozchodovy pisnicky" psala uz od svych 12 let............ a je videt ze jsi este nemela nikoho kdo by te podved nebo kdo by s tebou rozesel po telefonu, nebo proste nekoho koho jsi milovala a nikdy nechtela ztratit, huh? ty pisnicky jsou preste proc ji lidi poslouchaj, protoze se k tomu mohou odkazat a soucitit sni.. diky temhle pisnickam je pres 30 milionu lidi na zivu, to ti ale asi jeste nedoslo co?
-
-
-
Taylor je super *1*
-
Nemám jí moc ráda ale má celkem fajn písničky :D aaa ještě že se s Harrym rozešla ..:D
-
Taylor Swift můžete momentálně podpořit svým hlasem na http://markeet123.blog.cz/1304/songbook-6
-
Jak to může měřit 180 cm? :'D ta nemá ani 170 :D
-
-
co ty o ní víš? úúúúúplný hovn... že ano jech jí být má 180 tečka .... *16* *16* *16* miluju ji *14* *14* *14*
-