Přejít na výpis diskuzí

Taylor Swift

OSOBNOST 28.9.2007 
493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • payneterezie
    LIKE PLS http://www.facebook.com/pages/I-Love-One-Direction-Little-Mix-and-Justin-Bieber/156484621182851 *14* *14*
  • Unfortunate girl most people already know what you're whore ... it's time to build a better reputation *1*
    • a pro tebe nastal čas kdy si sebereš caky paky a dostaneš rozum :*
  • Hele , je dost ubohý , jak jí od tý doby co chodila s Harrym všichni nenáviděj !!! Je to trapný , tak toho laskavě nechte !!! Ona je super zpěvačka *16* *16* *16* *16* *16*
    • jo naprosto souhlasím co pořát všichni máte vždyt on je idio...
    • Jo, myslíte si snad, že Harry by chodil s váma nebo co?? Je to její věc kým chodila a chodí, tak se jí do toho nepleťte blbky.
    • Když je tak super tak proč všechny písničky píše o svejch rozchodech?? *1*
      • pata1618
        Poslechni si opravdu VŠECHNY její písničky, když tvrdíš, že jsou všechny o rozchodech. ;)
  • Vím že měla Taylor narozeniny před měsícem a něco, konkrétně 13. prosince, ale nepopřála jsem jí tady, tak bych jí chtěla dodatečně popřát všechno nejlepší k narozeninám, so, I wish you a very very HAPPY BIRTHDAY TAYLOR!!!♥ =)) You're great and very talented singer and songwriter! =)
  • A jen tak mimochodem... Taylor měla haterů málo. Dokud nezačala být s Harrym. Ale tak víme, co náctileté fanynky dokáží.
    • Zlato,prosím...Neber mi můj názor ;) Já si něco myslím,ty si něco myslíš,od toho tu diskuze je..vyslovit svůj názor..:D A nějaký Harry mi je úplně ukradenej. *7*
    • A jako smůla ve vztazích se to počítat nedá...Ale jedna věc je zvláštní...Že ona si Taylorka vybírá kluky,kteří jsou zrovna nejvíc v kurzu,co?Teď je poslední ten Harry Style nebo jak???A ta jeho skupina je zrovna v kurzu dost.Jen se koukni na všechny její vztahy...Kdo zrovna v tu dobu frčel?? *3*
      • pata1618
        Závidíš, protože o tebe by "kluk v kurzu" ani neopřel kolo? :)
      • řeknu ti to asi takhle.. jestli neumíš počítat do 7 tak jsi asi dost nahnutá hm? Drew, Jake, John, Joe, Taylor, Connor a Harry. Buď neumíš počítat do sedmi nebo nemáš sedm prstů.. a že by si Taylor vybírala kluky který jsou v kurzu? Aha? Možná tak Harry byl a to spolu ani nechodili.. všechno to bylo jen pro publicitu ale tak co už puso. Kdo v tu dobu frčel? Hele asi tak možná Taylor Lautner. Drew ani nebyl populární.. panebože nehejtuj a seber se.
    • http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/74951_446282885425057_1471147828_n.png jako důkaz jedna z věcí..a myslíš si,že jako věřím v to,co píšou v bulváru?Promiň,ale neznáš mě a já Tay sice neznám,ale vím,kolik jich měla a na obou rukách by jsi to nespočítala a nemusíme počítat jen slavné osobnosti,že?
      • pata1618
        Omg, takže když se vyfotím s nějakým klukem, znamená to, že s ním hned chodím? S polovinou z těch kluků nikdy nechodila. -_-
  • Je hezké psát o Taylor, jak je d.... Balí Bradlyho Coopera? A odkdy vůbec bulváry píšou pravdu? To, že Tay píše o svých ex písničky? A řekněte mi, který umělec, který si píše své vlastní písničky, nepíše o lásce a o svých zkušenostech. No a myslím si, že je taky rozdíl v tom, jak se která z nich chová. Nic proti Miley nemám, ale to, že o Tay říkáte, jak je d.... a Miley je jen zbytečně obviňována... Miley má prostě jen větší štěstí, co se týče vztahů. Taylor měla v posledních 6-ti letech 6 přítelů, to je taky něco, co by jsme si měli ujasnit. Takže asi tak :)
  • Dlouho jsem proti Tay nic neměla,i když nemůžu country vystát...Ale to,co dělá už se moc přehlížet nedá.Chápu fanoušky,že do mě začnete třeba něco šít,ale možná by jste se nad ní měli zamyslet.Rozhodně vám jí nevyvracím,ale a pardon,že to říkám,je to k*áva...Nebo spíše š*tka.Teda alespoň se tak chová.Nemám ráda Miley nebo nějakou jinou Disney hvězdičku,ale Mil se píše,že je to k*rva a Taylor je andílek,ale kde je pravda?Je to spíš přesný opak.Že je Miley zasnoubená,to ví asi každý,že má jednoho přítele...A Taylor?Mám je všechny vyjmenovávat?Radši ne,ale rozejde se s Harry a už balí Bradleyho Coopera,kdo bude příště?Tay vypadá jako učiněný andílek,ale není.Taylora Lautnera vlastně využívala a to mi jako fakt vadí,protože ho mám ráda...Ne jako vlčka,ale celkově.On jí první poslední,končíje diamantovými naušnicemi,které si vzala a dala mu kopačky.Holka si to chytře udělala.Ta má zářezů.
    PRO FANOUŠKY:Vyslovila jsem svůj názor,který mi nikdo nevezme,který není nijak zvlášť vulgární,který je pravda.Ať si to každý přebere,jak chce.Vyložte si to,jak chcete a za pravdu mi dát nemusíte,ale pravda to JE!
    • Ty blbko, co máš místo mozku? Št*tka je Miley, ne Taylor a kde si prosimtě přišla k tomu, že něják využívala Lautnera?!!?
      A proč všichni pořád do háje řešíte, s kým vším chodila atd...Měli by ste ji soudit podle toho, jakou dělá hudbu a ne kvůkli takovým kravinám. Není to vaše věc s kým chodí a nesnášet ji jen kvůli tomu, že měla víc kluků je vrchol vaší blbosti a důkaz toho že ste žárlivý blbky bárbíny..
    • Máš pravdu .... Chodí jen s těma na vrcholu :D
    • luckily
      Na to kolik má, je asi šest kluků dost, ale já to prostě beru tak, že hledá a holt nemá takové štěstí jako Miley, která si pro sebe urvala pardání kusanec.♥ Taylor má tu smůlu, že je celebrita, kdyby nebyla, tak nikdo neřeší, kolik měla kluků atp. A navíc, bulvár toho nakecá a přitom to nemusí být ani pravda, zrovna takovým časopisům či webům bych moc nevěřila.
      Pokud se nepletu, tak Taylor a Taylor jsou už kamarádi, prostě se přes to přenesli.
      Samozřejmě ti tvůj názor neberu, je to tvůj názor a na něj máš právo, ale říkat jí, že je št*tka, je už dost silné slovo.
  • Rozesla se s harrym
  • Taylor mám ráda, dělá pěknou muziku a na svůj věk je fakt dobrá a chytrá a nemá v hlavě vykydáno jako jiný!!!!
  • Vše nej, snad se ti árek od Harryho k nározkám líbí :D, ale dej mu taky nějaký čas na kluky, skoro se s nima už nevída

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit