Přejít na výpis diskuzí

Taylor Swift

OSOBNOST 28.9.2007 
493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pawlinkalice
    je úžasná :)) Happy B-Day!! :D *14*
  • vsechno najlepsi a mov vela stesti milujem tvoj hlas
  • taylor má skvělý hlas, závidím ji. *6* *1* *2* *3* *16*
  • Tay je proste neeeejj *3*
    Jeji pisne sou proste supr a ma perfektni hlas.
    Patri k tem nejlepsim.
    Me prijde simpaticka
  • leamike
    Je sice moc pěkná, al příjde mi strašně nesympatická, ale vzato zase se mi líbí její hlas a některé videoklipy.
    • Jo přesně je hezká ale přijde mi taková...nevím jak to říct... jakokdyby umělá,nesympatická(umělý smích atd.) ale fakt moc hezká a má krásný hlas *3*
      • nesymmpatickiý jste vy, krávy pitomý
    • pravda... me take prijde nesympaticka
      • me taky přide nesimpaticka je takova hnusna
        • Ona je hezká, spíš se nehezky upravuje... když se dívám na některé její fotky na FB...
  • Taylor Swift je úžasná má nádherný hlas a její písničky se mi moc líbí je to jediná zpěvačka od které se mi líbí všechny písničky.Držím ji palce aby těhle písniček nazpívala hodně *3* *3* *3* *4*
    • mě ste nesympatický vy, zlatíčka :)))
  • Kluk z klipu McGraw

Taylor mám ráda má hezký hlas a líbí se mi její texty. Mám ráda písničku Tim McGraw, možná to už tady proběhlo, ale chtěla bych se zeptat, kdo je ten herec, nebo zpěvák (prostě ten kluk, co je tam s Taylor) jak se jmenuje? Díky moc za odpověď :)
  • .........

I love this song and the very Vocal
    Poslech
  • =o*KDo to je ?! pls ?

prosimvas tu ctu v filmografii ze hrala v hannah montana nekoho jmenem Herself pokud nekdo ví kdo to v tom filmu je tak at napise na email --->>> Kamilka.kristofova@seznam.cz :) dekuji predem :) *7* *14* *3* *7* *7*
    • verik93
      JJ přesně tak *3* já jsem sice film Hannah Montana neviděla a to protože Miley moc nemusím, ale tak to je jenom můj názor to sem nebudeme motat *15* ale vím, že je to z tohoto filmu. Taylor Swift fakt miluju proto, jak zpívá a jaký má texty v písničkách ♥ Její hlas je prostě jedna velká slast *14* a písnička CRAZIER je fakt boží a jedna z mých nejoblíbenějších *4* Ona je sama úplně celá zlatá ♥
      • Absolutně s tebou souhlasím, jestli je na světě krásnější hlas, tak ať se propadnu, podle mě má nejkrásnější hlas na světě Taylor Swift a Lucka Vondráčková, nikdo jiný už mě nenapadá, je to jako pohlazení po duši. Můžu Taylor poslouchat denně třeba stokrát a nikdy se mi neoposlouchá, je to úžasná holka, tolik lásky, co se v ní skrývá a kterou šíří do světa, v tom je prostě nej *14*
    • Re: =o*KDo to je ?! pls ?

Hrála tam sama sebe asi v půlce filmu jak sou na tom country večírku nebo co to je.A zpívala tam písničku Craizer :)
  • tfpdaa

blog-soutěž

Omlouvám se....došlo mi že vám to asi nic nenajde....tak koukněte sem http://ladyrohlik.blog.cz/ a vlevo jsou v rubrikách soutěže tak to dejte a je to tam

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit