Přejít na výpis diskuzí

Taylor Swift

OSOBNOST 28.9.2007 
493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy birthday ♥
  • Taylor moc neposlouchám ale RESPEKTUJU ji a přeju ji Happy B-day! *4*
  • oelli
    Happy birthday!!! *3*
  • ariel
    všechno nejlepší *4*
  • Mentalista14
    Happy B-day!!! *14*
  • Taylor Je boží ♥ lepší zpěvačku jsem nepoznala a nevím jak o ní může někdo říct,že je nesympatická,nebo dokonce umělá!! *16* Nic jinýho neposlouchám, jenom jí a koukám na její koncerty na You Tube. A zajímalo by mě,proč neudělá koncert i v česku :'( *13* Taylor,prosím přijeď udělat koncert do česka! :* ♥
  • Jí je 22? *8* Vypadá na víc *1*
  • Po dlouhé době zase jedna moc talentovaná zpěvačka, která vydělává zpěvem a ne tělem. Ne jako třeba Rihanna a Lady Gaga. Jsi moc sympatická, zůstaň taková, jaká jsi a neměň se. Vykročila jsi velice správně.
    • přesně
  • taylor swift je má užasný hlas a taky si sama skládá texty.a hrsje na kytaru a piano tahle mladinka taylor swift jsem slyšela že dala 4 miliony dolarů na pomůcky do školy.a taky vydělala víc peněz než lady gaga víc než selena gomez a víc než rihana a víc než miley cyrus a víy než jusrin bieber.taylor swift vydělala 57milionů dolarů a ostatní je asi 40 milionů. taylor swift je mladinká a hodně nadaná.Přeji hodně štěstí do života hlavně pevné zdráví a hodně nových textů pro tvoje písně a hodně natočených filmů.TVÁ NEJVĚTŠÍ FANYNKA(nechla jsem se po tobě křtít jmenuji se nikola taylo holdová)Taylor Swift je nej! *3* *3* *3* *3* *3*
  • prosim vás nevíte kdo je ten kluk kterej hrál ve videoklipu mine díky
    • je to christian listorac *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit