Přejít na výpis diskuzí

Taylor Swift

OSOBNOST 28.9.2007 
493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taylor

Vše nej Taylor!:) *3*
  • Speak now

Ještě nikdo tu nehodnotil nové album? To se divim. No tak jsem první *15*.
    Podle mě docela dost dobrý. Obsahuje několik skutečně velkých pecek (podle mě hlavně Mean a Haunted). Hlavně oceňuju tu odvahu, když do svojí hudby přidala dost nových prvků. Věřím, že právě s tímto albem zaboduje víc i v Evropě (tedy i u nás) *15*
    • kikiinka

Re: Speak now

Přesně, album je hrozně hezký, mně se taky hrozně líbí studiová verze Sparks Fly, písničku jsem milovala předtím a teď snad ještě víc :D! Taky doufám, že víc prorazí, ale pochybuji že přijede třeba k nám a bude tu mít koncert. Ale pořád doufám, kdo by třeba šel??
      • Re: Re: Speak now

Já bych šla určitě *4*
  • kikiinka

Mine v T-music

Všichni hlasujte pro Mine v T-Music chart ať jí dostaneme co nejvíš!!!
    http://www.t-music.cz/ t-music-chart/
  • hanullka95159

...

Taylor je naprosto skvělá zpěvačka! *1*
  • kikiinka

Dostaneme Taylor do Česka?

Taylor bude vydávat 3. album a už jí z něj vyšel i první singl "Mine", který je úplně strašně krásný a tak jsem si říkala, že bysme mohli Taylor trochu pomoct dostat se do českých rádií. Protože na když měla online chat o albu řekla, že by ráda s tour obletěla celý svět. A opravdu pochybuju, že by zavítala k nám, takže kdo chce ať se připojí a začne psát do rádií, aby jí hráli, už párkrát jsem to zkusila, ale moc se mi to nedařilo. Chce to víc lidí!
    Takže piště! :)
  • Taylor swift

>> http://taylorswiftlove.blog.cz/
    D
  • tynuca

je nej

I´ve got miset Gahana *14*
  • ..

Taylor je prostě úžasná zpěvačka, myslím že i správná holka... no co víc dodat..
  • Taylor

Podle mně je Taylor úžasná zpěvačka, ale má i svý chyby, ale ty má každý, takže je pro mě úžasná !!! *14*
  • pepulinka12

je nejky na svete

taylor upa krasne zpiva a hraje na kytaru!!!a vy co proti ni neco mate takl se kouknete na sebe protoze tay je nejlepsi!!!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit