Přejít na výpis diskuzí

Taylor Swift

OSOBNOST 28.9.2007 
493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skih

---

tak si to užij *5*
    • pepulinka12

vsecko nejky k narozkam!!!!

vsecko nejlepsi k narozkam.!!!!!!!!!si nejlepsi!!!!!!!! a ten kdo rika ze ne ten akorat zavidi a at se de vycpat *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
      • na sto procent s tebou souhlasím
  • pavlusqa

Happy Birthday

Takže Taylor já Ti přeji jen to nejlepší:)! At se Ti daří zachovat tak úspešnou kariéru ,jak máš ted:)! At si pořád taková jaká jsi ,tedy strašně hodná a milá !! Jsi prostě hvězda ,která na svoje fanoušky nekašle:)! Takže Happy Birthday! P.S A at Ti přátelé ve všem pomáhají hlavně Selena:! ♥
  • taylorswift

hodne stesti a zdravi

hodne stesti a zdravi k narozeninam taylor *4*
  • vterinka

Happy birthday! :-)

Vše nejlepší k Tvým dnešním kulatým dvacátinám! Hodně štěstíčka, zdravíčka, ať máš plno úspěchů v životě a ať se Ti daří a máš pořád skvělé písničky!! *14* *14* *14*
  • Všechno nej

Všechno nej Taylor k tvým 20.narozeninám *3*
  • sweet.anne

CD Fearless

Konečně mám její CD Fearless! Dneska jsem si ho šla koupit a právě ho poslouchám. Je úžasné. *14*
  • kikiinka

Tayswift-cz !

Ahoj,
    rozhodla jsem se, že založím první český web o Taylor. A, včera jsem web otevřela! Podívejte se tam a doufám, že se am zase brzy vrátíte :)
    http://www.tayswift-cz.fanfusio n.org/cz
  • taylor.je nejlepsi!!

taylor je nejlepsi!jeji naaaadherny pisnicky jsou fakt cool!a jestli proti ni neco mate tak sem nelezte!vase kraviny ze je blba atd.me nezajmaj!akorat ji tak zavidite!! *5* *13* *9* *14* *14* *1* *1*
    • Re: taylor.je nejlepsi!!

Přasně !!! Souhlasííím s tebou ať si jí ostatní dou urážet někam jinam !!!!! Třeba někam kde to někoho zajímá pre tady to teda nezajíííma nikoho !!!!!! *16*
  • pavlusqa

SELAWARD

Soutež už je v plném proudu:):) Ted stačí jenom hlasovat pro svého oblíbenou star!!! Tak HLASUJ!!!

na www.selenagomezweb.blog.cz
  • pavlusqa

SELAWARD

Máš nejakou svoji oblíbenou celebritu??? tak ji nominuj do souteže Selaward a uvidíš jak se pobere s ostatníma:) více na
    http://selenagomezweb.blog.cz/091 0/selaward-nominace#pridat-komentar

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit