-
STEJNĚ JE NÁDHERNEJ A MÁ KRÁSNÝ OČI...AAAHHH
-
Vsichni sem !!!!
Ahooojte vsichni fanousci Terence !!! Pokud se chcete o nem neco vic dozvedet tak se prijdte podivat sem: www.terencehill.borec.cz *3* A prijdte na ns CHAT !!! *3* -
Bud Spencer zije, ne ???
Ja teda nevim ale ja si myslim ze Bud Spencer jeste zije protoze by to urcite bylo i na oficialnich strankach Terence (www.terencehill.com) na ktere chodim temer denne !!! *7* *7* *7* Mejte se krasne a podivejte se na muj obrazek co je na oficialnich strankach Irča -
Mé stránky o Terenci Hillovi!
www.terencehill.borec.cz Urcite tam zajdete!!! -
Titulky
A chtela jsem se jeste zeptat nevite nebo nemate nahodou nekdo titulky k filmu Boot Hill? Please... -
Je úžasný a krásný. Přidala jsem pár fotek a tak snad brzy je už sem dají!!!
-
škoda že nema fotogalerii *9* *9*
-
Jak může někdo napsat, že jeho první filmová role byl film z roku 1930. Vždyť to ještě chudák nežil!!! Ty jo, ale už je mu stejně dost let, myslela jsem, že je mu tak maximálně pětapadesát. To by mě tedy zajímalo kolik musí být Budovi.
-
Terence Hill a Bud Spencer mají nejlepší komedie ze všech, kam se na ně hrabe Slunce , seno.. *15*
-
Je skvělý, pořád nemůžu uvěřit tomu, že měl i černé vlasy, má strašně krásné oči, a hrozně se mi líbi jeho filmy, a hlavně ty s Budem Spencrem. Nevite nekdo, kolik jich spolu natocili a jak se jmenovali? *5*
-
Je to nejlepší herec co,kdy byl.Jeho filmy,společně s Budem Spencerem jsou velmi dobré. *4*
-
Mario, jsi můj idol!! Pokaždé když s tebou vidím nějaký film, nemohu uvěřit tvé chlapské dokonalosti - jsi prostě chlap se vším všudy!!!
-
žije
žije a připravuje se na další díl dona matea za to ale asi bus spencer už ne -
Totéž.
Totéž, jako 1. a jediný přispívající, cítíme k tomuto herci my (já a žena), a nemůžeme sehnat více informací. Stejné situace jsou i u jiných, nyní již /dle data narození/ starých herců. Zajímají nás jejich osudy, protože jsme také již před, nebo nad hrobem, a vzpomínáme na ně s láskou. Prostě nás z lidského pohledu zajímají jejich osudy. -
Borec
Je to super herec a je jeden z mých nejoblíbenějších. Ale rád bych věděl jestli ještě žije?! Nevíte někdo?