Přejít na výpis diskuzí

Terence Hill

OSOBNOST 31.12.2006 
95 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • evelina

v úterý TV Barrandov!!!!!!

Vážení, konečně zase naši miláčkové TH+BS v televizi. Nezapomeňte se dívat. Moc se těším na modroočka a hromotluka. Je to fantastická dvojka. Oba je moc miluju. Škoda, že už netočí. Jejich filmy jsou opravdu balzám na nervy, zvláště v dnešní hektické době *14* *14* *3* *3*
  • klasika

Bud Spencer a Terence Hill je filmová klasika, na ktorú sa dá pozerať kedykoľvek a nikdy sa Vám nezunuje a dokonca ju pozerajú aj moje dospelé deti, teda vydržia ju neprepnúť a smiať sa na ich humore *4*
  • Re: Blahopřání.

musim te zklamet ale simon a matous nenatocili bud s terencem jsou to jejich nemecti dvojnici pust si ty filmy a pak treba suda a licha a poznas to sam kdyz se budes na to soustredit taky jsem si to kdysi myslela
  • sympaťák

Terence Hill byl fakt kus krásnýho chlapa, navíc mi vždycky přišlo, že hrál hodně přirozeně, pamatuju si, že v nějakém rozhovoru říkal, že jako dítě hraní nesnášel a že měl hroznou trému, kdykoli se měl postavit před kameru a že se to zlomilo až s jeho westernovými rolemi, když hrál líného Joa.
  • Re: Re: star

No, já prostě někdy až nestačím žasnout komu všemu dneska přisuzují přídomek krasavec,pro mě je krásnej chlap A. Delon nebo T. Hill, podívejte se někdy na Delona v Gepardovi, nebo Hilla v Mé jméno je Nikdo - ti(tehdy) kluci tam mají takový šmrnc a sexapeal, že podle mě v pohodě strčí do kapsy každého dnšního takzvaného krasavce.
  • evelina

Re: star

Mluvíš mi z duše, oba jsou fajn a krásně se na ně kouká. Stejně dřív byly filmy daleko zajímavěji točené. Dneska je to samá krev, nic romantického.
  • star

S Delonem nejhezčí herec Evropy sedmdesátých let!!!
  • hvězda

Terence Hill podle mě hlavně v 70. letech dokázal, že každý kovboj nemusí nutně vypadat jako John Wayne, ale může být i odrbaný, nemytý, věčně s cigaretou v puse a přesto může být proklatě sexy.Zejména ve filmu Mé jméno je Nikdo mu to sluší až neslušně. Taky se mi líbí, jak je na fotkách ze 70. let často vidět se svým malým, moc mu to s tím malým sluší.
  • Terenc hill

Bodle mně Terenc Hill a Bud Spencer byli uplně nej nebylo tak něj drasticky a dalo se na to koukat a člověk se u toho i zasmal.Doufám že tu ještě dlouho vydrží. *4* *4* *4* *4* *4*
  • Re: Re: Akce k 70.narozeninám Terence Hilla

jj *1* *1*
  • jaruska199

super herec

jeden z nejlepších herců. líbí se mi hlavně ve filmech s Budem Spencerem a má nádherny oči!!!
  • paterka

já taky přidala pár tapet!

no spíš hodně,i hodně fotek...ale neobjevily se!!! *8*
  • Tapety

Tak jsem přidala pár tapet....snad se brzo oběví a snad se budou líbit..... *3* *4*
  • pameli

Vše nejlepší!

...k narozeninám ti vřele tvá věrná fanynka přeje! *1*
  • Blahopřání.

Vše nej ke kulatinám přeje Kamil. Uměl rozdávat legraci v italských komedií, hlavně s Bud Spencrem. Dnes si pustím na DVD film, Šimon a Matouš jedou na reviéru. Jinak je pravda, že ten čas letí, ale on jako by nestárnul. Narodil se v Benátkách, jednou jsem tam byl. Jsou nádherné, až na ty holuby. *4* *4* *4*
  • krutý

ten čas letí už je mu 70 chlapíkoj to je stašný
  • Re: terence

TO JO NO JE BEZVA *1* *1* *5* *14* *14* *4* *4* *5* *14*
  • Re: Akce k 70.narozeninám Terence Hilla

SOUHLASIM *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *1* *1*
  • Skvelé osobnosti...

Nedávno som si znova uvedomil, aká skvelá osobnosť je tento Terence Hill vo svojich filmoch, aké má skvelé komédi; a to isté môžem skonštatovať aj o jeho kolegovi Bud Specerovi... Nesmrteľné filmové diela, heh *3*
  • Podivný dědictví

Nechápu proč není ve filmografii Podivné dědictví - z roku 1972. Byl to můj první zážitek s Terencem a dodnes na to vzpomínám a už je to opravdu hodně dlouho. Fakt dobrej film.
    Sukham

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit