Přejít na výpis diskuzí

Terence Hill

OSOBNOST 31.12.2006 
95 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo,jo..dá ! *14*
  • Děcka je mi skoro padesát a myslím,že tyto dva výtečníci nepotřebují komentáře jsou prostě super a dá se na ně dívat pořád
  • Miluju filmy T. Hilla. Nechápu ale, kde vzali toho "modrookýho blonďáka", měl původně tmavé vlasy i oči, je to vidět na fotkách, kde je ještě mladý a i ve starých filmech viz http://foto.osobnosti.cz/terence-hill-321208, celý život se barvil a nosil kontaktní čočky. Taky ta jeho modrá byla až moooc modrá.:D nejspíš by ty jeho role ale byly stejně skvělé, i kdyby ho takhle uměle "nevyrobili", aby byl dokonalým protopypem - čeho vlastně?
  • wauworld

Podoba s T.Hillem...

Terence Hill look alike

http://www.youtube.com/watch?v= m5dxruwFMS8
  • skvělí!

Je mi 14 let a Buda Spencera a Terence Hilla obdivuji a jejich filmy naprosto zbožňuji. Když minulý rok chodili na barrandově, seděla jsem každé úterý u televize a dívala se až do konce. Jejich filmy miluji a vždycky budu, takové se dnes točí už jen málo! :-)
  • floridka

Re: v úterý TV Barrandov!!!!!!

Terence jeste porad hraje a Bud ma svou leteckou zakladnu kde dela i instruktora letani v Miami *4*
  • floridka

Re: T.H._B.S.Borci v kazde dobe

to mate pravdu ti dva vyplnovali cele me detstvi,jejich filmy jsem videla snad tisickrat ale nikdy me neomrzi a vzdy kdyz budu mit nejaky splin tak si je pustim a hned budu mit dobrou naladu *14*
  • vše nej !!!!

ccc
  • Re: Re: star

Tak to máš pravdu,akorát je blbý že ti herci už nebudou, nikdo je nenahradí....

Quindi hai ragione, è solo cattivi attori che non hai, non sostituirà nessuno
  • T.H._B.S.Borci v kazde dobe

Ahojte lidi jsem clovek stredniho veku a na T.H.a B.S.se vzdy rad podivam a myslim si ze budou super i za 100let *5*
  • terapatrick

Re: Re:

což myslím tak,že když mu bylo 20,tak nevypadal tak dobře.. *15*
  • terapatrick

Re:

podle mě vypadal nejlíp,když mu bylo tak čtyřicet... *15*
  • terapatrick

Re: no newim no

asi..
  • Re: Re: Ahoj

Každý máme svůj oblíbený a každý možná jiný :-)))
  • Re: Re: Ahoj

mě by zase zajímalo proč ve filmogafii není Jdi na to - TH jako Roscoe Fraser - jak tam na začátku jezdí na kolečkových bruslích
  • Re: Ahoj

to by mě právě že taky zajímalo,ale nejlepší jeho role je lucky luke teda odle mě aspon' :p :D
  • Ahoj

Proč ve filmografii není film Podivné dědictví (E poi lo chiamarono il magnifico) z roku 1972 ? Podle mě nej komedie s tímto super hercem :-)
  • terinka276

K narozeninám

Všechno nejlepší Ti přeje moje mamka která tě uplně zbožňuje a já taky protože se nám strašně líbí tvoje oči *1*
  • keejnajs

vše nejlepší!!!

k narozeninám!! *15*
  • besta

th and lucky

podle mě je jeho nej role luckyho luka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit