Přejít na výpis diskuzí

Tereza Budková

OSOBNOST 11.2.2009 
52 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: NejKrásnější♥

TO TEDA NEBYLA CHLUPÁČI *16* *5*
  • Re: Verůů

TAK TO TEDA MÁŠ DÁMO JÁ JSEM MÍŠA AHOJ TERKY SESTŘENICE JE MI 10 A TOBĚ *1* *3*
  • katusshqa1

Re: ;)

Jj taky si myslím....Nechápu proč nevyhrála *9*
  • Re: NejKrásnější♥

BLBOST NEJLEPŠÍ JE NIKOLA MINARIKOVÁ *15* *15* *14*
  • Re: NejKrásnější♥

NEJLEPŠÍ BYLA NIKOLA MINARÍKOVÁ *14* *14*
  • lady-gaga

TERKA

Ahoj terko jsi fakt hezká a upřímná mám tě ted jako můj osobní vzor a doufám že se někdy setkáme jemi teprve 10let ale už ted vím kdo je nejlepší

někdy mi napiš na e-mail Katka.V.005.seznam.cz dík a pa *4* *14* *14*
  • Terezka taky na facebooku

Pridejte si link taky na facebooku a podporte Terezku v jejim usili:

http://www.facebook.com/h ome.php?/group.php?gid=23036619980

*1*
  • antiks

nejkrásnější

je moc nádherná nejkrásnjěší ta to měla vyhrát je moc nádherná
  • ;)

ona byla a je nejhezčí z těch 12 finalistek miss.. ona je nejhezčí a nejsympatičtější.. ona to měla vyhrát je krásná..!!!!!! *5*
  • kerm

Proč?

Proč sezbírala všechny tituli jen ona a na mou favoitku Nicolu Minárikovou nic nezbylo?
    Byl jsem taky docela rád, že vyhrála Lutovská, protože je pořád lepší než tahle. *16*
  • Verůů

Tereze jsem fandila od začátku a vypadalo to dost nadějně jak vyhrávala všechny ty ceny atd..Ale pak když byl tip poroty tak sem už veděla že skončí na druhým místě.Protože i minulej rok vyhrála ta Bučková která taky byla tipem poroty.Ale nevim kam daly všichni oči.Terezka je rpostě pro mě MISS 2009 a tak to bude.Iveta je sice taky moc hezká ale Terezka je hezčí.Co dámy nemám pravdu?*4*
  • Terce Budkové

Ahoj Terko až budeš možná někdy číst má slova tak si řekneš jo to je ono to je to co jsem chtěla číst .Iveta muže být tvá nejlepší kamarádka ale musí vědět že na tebe nemá.Že jsi větší kráska než ona .I když nejsi královna krásy ty jsi hezčí.Čechy totiž přitahuje jen jeden ideál ženské krásy a to tento . Blond vlasy - zelené oči - a usměvavá pusinka .Proč je nezajímá ten tvůj . Hnědé vlasy krásné jako je máš ty mimochodem chci je taky - hnědé oči-zoubky jako perličky a o pusince nemluvě . Já ti moc moc přeji aby ti vyšel sen o rodině a hlavně si najdi perfektního chlapa takového aby v noci k těm miminkům vstal prostě chlapa co něco vydrží . A hlavně se pořád směj .Tak co je to to co jsi chtěla vědět . Jsi moc krásná a mladá . Je ti 18 a doufám že jsi toto čtení zamkneš hluboko do svého srdíčka . ahoj zdravím tě tvoje Tereza a je mi 10 a možná si budu věřit tak jako ty a za 8 let budu soutěžit i já . AHOJ TVOJE TEREZA . *4*
  • Re: Škoda

terka je nej holka!!!! *3* *3* *3*
  • avril-nely

nejj je ona

V tý miss 2009 byla nejhezčí !!!!! Získala přeci 4 korunky a ceny !! Byla opravdu nej !! A tamta co vyhrála 1. místo - miss čr 2009 - byla hrozná !! mě připadalo že byla pěkně namyšlená ! Terka byla nejjjjj !!!!!! I porota říkala že má rytmus v hudbě.... prostě je superrrrr *4* ale tamty dvě - ta 2. vice miss a miss čr 2009 - byli hroznýý *13* *9*
  • Re: Re: Re: Škoda

Její míry od nejmenovaného zdroje jsou 94-62-92 *3* a ten zdroj není Česká Miss *1* *3*
  • ...jedine Tereza

Musim priznat, ze Tereza sa mi pacila najviac zo vsetkych sutaziacich, u mna jednoznacne vyhrala!!! *14*
    Mate krasny holky v Cechach, to se vi! Ale i ty Slovenky nezaostavaj, no ne?
    Vsechno dobre...
  • sharpay1995

Re: Re: Re: Škoda

já nemluvím jenom o kráse, ale colkově si myslím že byla nejlepší...sama dobře vím že krása není vše!!!
  • Re: Terezka Budková

Ahoj to máš pravdu Terka se mi taky líbí né že jsem lezba ale je hubená a myslela jsem že bude miss 09 je to nezpravidelný a měla 3 ceny a ivča jenom 1 a miss ivča je taky hezká a myslím že kdyby jsi Terce Budkový že má Ivča *16* *16* *16*umělou tvár což není pravda myslím že by se Terka naštvala já si myslím že si Ivča 1 místo zaslouží a terka taky 2 vždyt to je jedno žejo teri můžu se zeptat zná někdo terku budkovou já jo ha h *1* *1* *1* *1*
  • Terezka Budková

Terezka byla nejhezčí ze všech, je sympatická, neuměla a prostě moc hezká.
    Nic proti ale Iveta má hrozně umělou tvář...
    Fakt si myslím, že Terezka je nejhezčí.
  • ivca-ivik

Re: Škoda

jo to máš pravdu tamta iveta co vyhrála tak neni vůbec hezká a je na miss moc stará

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit