-
;)
ona byla a je nejhezčí z těch 12 finalistek miss.. ona je nejhezčí a nejsympatičtější.. ona to měla vyhrát je krásná..!!!!!! *5* -
-
Re: ;)
Jj taky si myslím....Nechápu proč nevyhrála *9*
-
-
Tereza
Nikdy jsem se na Miss nedíval ale tento rok mě zaujalo číslo 10 a nešlo to jinak, než vydržet až do konce. Přeji ji mnoho úspěchů v osobním i profesionálním životě. *3* *3* *3* -
NejKrásnější♥
I když nevyhrála ..STEJNĚ je nejkrásnější...pro mě MISS 2009 *5* *14* -
-
Re: NejKrásnější♥
BLBOST NEJLEPŠÍ JE NIKOLA MINARIKOVÁ *15* *15* *14* -
-
Re: Re: NejKrásnější♥
Drž hubu! *16* *16* *8*
-
-
Re: NejKrásnější♥
NEJLEPŠÍ BYLA NIKOLA MINARÍKOVÁ *14* *14* -
-
Re: Re: NejKrásnější♥
TO TEDA NEBYLA CHLUPÁČI *16* *5* -
-
Re: Re: Re: NejKrásnější♥
No tak to teda byla -
-
Re: Re: Re: Re: NejKrásnější♥
a co na ní vidíš terka je moje sestřenice *13* tak neuržej *16*
-
-
-
-
-
Wow
Ja som len tak prepínal kanály a zrazu, že miss...že to zas bude nuda,bo v poslednej dobe v našej aj českej sa to hemžilo dievčatami bez charizmy. Ale som bol dosť prekvapený...a keď som uvidel Terezku...to...to sa nedá opísať. Wow. Krásna a inteligentná...vezmeš si ma??? Ale nie...humor...
Tak sa drž! :) *3* -
nejj je ona
V tý miss 2009 byla nejhezčí !!!!! Získala přeci 4 korunky a ceny !! Byla opravdu nej !! A tamta co vyhrála 1. místo - miss čr 2009 - byla hrozná !! mě připadalo že byla pěkně namyšlená ! Terka byla nejjjjj !!!!!! I porota říkala že má rytmus v hudbě.... prostě je superrrrr *4* ale tamty dvě - ta 2. vice miss a miss čr 2009 - byli hroznýý *13* *9* -
chodí z Ondřejem Pavelcem který je náš šikovný hezky pěkně kraje v Českém národním týmu i za tým Vinnipeg Jets
-
ahoj tereza budkova tvoje krasne silikoni su moc krasne presa ja semse dotebe zamiloval semse dotebe *14*
-
nejkrásnější
je moc nádherná nejkrásnjěší ta to měla vyhrát je moc nádherná -
miss
škoda že nevyhrála *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Terka
Jo to je fakt *4* *4* *4* *4* *4*