-
Terezka je fakt supééér zpěvačka i jako puberťačka:))jsteb všechny 5Andálci:)!!
-
s fejkem??ne díky...
-
Ahoj,
všichni se mýlíte!5Angels jsou úžasné a ti kdo je poslouchají jsou určitě moc super holky!Jsou COOL prostě úžasné!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Já je miluji!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ahoj terko mili se mi tvuj meno a hlas mislim si že seš pěkna taki ale maš pěkne oči a chtěla bi sem se s tebou seznamit *1*
-
vždyt to jsou hrozný krávy!!!!!!!!!!!souhlasím s tebou M.
jo a hlavně,že na té druhá tapetě má napsaný,že nesnáší růžovou a přitom ji má na sobě! *1* *10* -
Kde jsou ty časy, kdy lidi uměli psát alespoň česky....
-
Co na nich vidíte? Jsou to jenom namyšlený p..e! A poslouchaj je jenom ubožačky...
-
Ahoj,pokud si semnou chcete psát, tak napište na našich oficiálních stránkách na foru :) 5angels.cz
-
ahoj já jí taky miluju tu skupinu moc se jim ta parta povedla jsou to nejlepší zpěvačky!!!!! *14*
-
Ahoj všichni jak se máte, já se mám hrozně dobře.
Miluju skupinu 5Angels a co vy? *14* *14* *14* -
Hi Tess, také se moc těším na Vaše další koncerty. Snad tam potkám i "hanku" z předchozího příspěvku a doučím se od ní pravopis - pa, strýček Rudy *5*
-
ahoj jak se máte já fajn uz se tesim na koncerty ale hlavne na vás ahoj vaše Tess:-) *14*
-
ahoj zapomnělasem ti napsat k naroskám sory jo at seti daří hodně zdraví a božího požehnání *5* *5* *5* *5* *5*
-
*14* *14* ♥♥♥ *14* *14*
-
terka je dobrá zpěvačka vlastě všechny jsou dobré zpěvačky sice je moc neposlouchám ale mají talent to musím uznat a už se těším až bude zase konzert v pardubicích *14* *3* *4*
-
moc ti to sluší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
terezko jsi nej z 5angels.mám tě moc ráda. *14*
-
terko jsi skvšlá mám tě moc ráda. ten účes je cool.
-
Ahojky Lidičky my new účet na www.karaoketexty.cz je 5angelstess *14*
-
Terezko ty krátké vlasy ti nesluší už nejsi jak andílek moc mě to mrzí že uš najsi ta krásná holčička zajímalo by mě kdo ti to přikázal *13* *9* *10* *10*