-
malé
Myslím si že si hrají na slečinky a přitom jsou malé holky.Jsou přece jenom malé a měli bysi užít děctví jako každé dítě fakt je mi jich líto že pořád pracují a ostatní se s němi baví jen proto že jsou slavné.Ale mají talent dobře tancují a zpívají ale myslím si že by měli počkat až budou velké.
To je můj názor ale někdo si to myslí jinak.Ale jsou dobré že to zvládají chodím na taneční tréninky a před soutěží musíme makat a tak tak to stíhám -
Re: terezka
A kdo ti to má sníst jako ?? *5* *5* -
Re: Dobry den Terezo
Si blbej *7* *7* -
mamka?
je pravda že ji zemřela maminka :((??? Moc ráda je nemm ale jestli to je pravda tak ji hodně lituju :((. Chudák. *9* -
5421
no jasně umí zpívat a tancovat *16* *16* -
terka
moje řeč *4* *4* *4* je fakt dobrá *14* -
super
Terko-obdivuju te a strasne ti fandim.myslim,ze jsi nejlepsi tanecnice -
Dobry den Terezo
Ahoj Terezo sem do tebe blazen tak se ptam isi máš kluka isi ne ta bych rad sebou chodit a budu rad isi napišeš co nejdřiv *14* -
...malé holky
jako jo zpívají i tancují hezky...ale na t, že třeba téhle je 10let vypadá jako by jí bylo nejmíň 14..hrozně se postaršují. dobře třeba mají talent, ale malovat a oblíkat se takhle v 10?? to je trochu moc -
Re: DEJTE HLAS 5ANGELS!
dc uz prohrali,vzdyt nikde nevystupujou.budou koncit -
Re: nejky
mas pravdu je to nejlepsi detska tanecnice v cesku -
Re: nejky
mas pravdu je uzasna,chtela bych tancovat jako ona -
nejky
terka je nejky -
ne moje nejky kamaradka je aneta brezinova ahooj terka z 5angels -
Tereza
Tu nemám rada tak sa nehnevajte *3* -
Re: Re: terezka
jo mas pravdu,mertl udelal dobre,ze ji vzal do 5angels.nikoho lepsiho najit nemohl a kdyby tam nechal ty predtim,tak uz spivaj jenom na skolnich besidkach -
jo mas pravdu.je nej ze vsech -
terezka
TERKA JE NÁHODO SKVĚLÁ HOLKA BYLA JSEM S NÍ NA TÁBOŘE JSME NEJLEPŠÍ KÁMOŠKY *3* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
terezka
TERKA JE NÁHODO SKVĚLÁ HOLKA BYLA JSEM S NÍ NA TÁBOŘE JSME NEJLEPŠÍ KÁMOŠKY *3* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
terzka
terko zpíváš hezky a tancuješ rásně ale kdybis zůstala s náma v dominu tak si nejepší z dětí a jedna z nejlepších z celího domina.je škoda že si opustila domino a přešla si k 5angels.třeba jak byl msrey tak sme měli uspěch nebo šerlok, a letps to taky bude pecka. seš hloupá že si u nás nezůstala. *13* :(