Přejít na výpis diskuzí

Tereza Haklová

OSOBNOST 12.8.2009 
87 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • malé

Myslím si že si hrají na slečinky a přitom jsou malé holky.Jsou přece jenom malé a měli bysi užít děctví jako každé dítě fakt je mi jich líto že pořád pracují a ostatní se s němi baví jen proto že jsou slavné.Ale mají talent dobře tancují a zpívají ale myslím si že by měli počkat až budou velké.
    To je můj názor ale někdo si to myslí jinak.Ale jsou dobré že to zvládají chodím na taneční tréninky a před soutěží musíme makat a tak tak to stíhám
  • Re: terezka

A kdo ti to má sníst jako ?? *5* *5*
  • Re: Dobry den Terezo

Si blbej *7* *7*
  • mamka?

je pravda že ji zemřela maminka :((??? Moc ráda je nemm ale jestli to je pravda tak ji hodně lituju :((. Chudák. *9*
  • 5421

no jasně umí zpívat a tancovat *16* *16*
  • terka

moje řeč *4* *4* *4* je fakt dobrá *14*
  • super

Terko-obdivuju te a strasne ti fandim.myslim,ze jsi nejlepsi tanecnice
  • Dobry den Terezo

Ahoj Terezo sem do tebe blazen tak se ptam isi máš kluka isi ne ta bych rad sebou chodit a budu rad isi napišeš co nejdřiv *14*
  • kate555

...malé holky

jako jo zpívají i tancují hezky...ale na t, že třeba téhle je 10let vypadá jako by jí bylo nejmíň 14..hrozně se postaršují. dobře třeba mají talent, ale malovat a oblíkat se takhle v 10?? to je trochu moc
  • Re: DEJTE HLAS 5ANGELS!

dc uz prohrali,vzdyt nikde nevystupujou.budou koncit
  • Re: nejky

mas pravdu je to nejlepsi detska tanecnice v cesku
  • Re: nejky

mas pravdu je uzasna,chtela bych tancovat jako ona
  • nejky

terka je nejky

ne moje nejky kamaradka je aneta brezinova ahooj terka z 5angels
  • vanessavk

Tereza

Tu nemám rada tak sa nehnevajte *3*
  • Re: Re: terezka

jo mas pravdu,mertl udelal dobre,ze ji vzal do 5angels.nikoho lepsiho najit nemohl a kdyby tam nechal ty predtim,tak uz spivaj jenom na skolnich besidkach

jo mas pravdu.je nej ze vsech
  • vera145

terezka

TERKA JE NÁHODO SKVĚLÁ HOLKA BYLA JSEM S NÍ NA TÁBOŘE JSME NEJLEPŠÍ KÁMOŠKY *3* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • vera145

terezka

TERKA JE NÁHODO SKVĚLÁ HOLKA BYLA JSEM S NÍ NA TÁBOŘE JSME NEJLEPŠÍ KÁMOŠKY *3* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • terzka

terko zpíváš hezky a tancuješ rásně ale kdybis zůstala s náma v dominu tak si nejepší z dětí a jedna z nejlepších z celího domina.je škoda že si opustila domino a přešla si k 5angels.třeba jak byl msrey tak sme měli uspěch nebo šerlok, a letps to taky bude pecka. seš hloupá že si u nás nezůstala. *13* :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit